pozdrowienia dla 156sw widzianej na A1 w Gliwicach![]()
pozdrowienia dla 156sw widzianej na A1 w Gliwicach![]()
Pozdrawiam kierowcę GT, którego pogoniłem troszkę na Towarowej dziś przed 6 rano w drodze do pracy. Ramek nie było ale może trafi tu ten ktoś![]()
Pozdrowienia dla szarej (?) 159 na trójkolorowej wersji ramek mrugającej we wtorek na os. Paderewskiego. Trochę późno się zorientowałem ale odmachałem.
I dla prawdopodobnie tej samej 159 spotkanej na następny dzień lub dwa pod Media Markt 3 Stawy. Też łapki były
Pozdrawiam czerwona 156 na blachach LHR? widziana dzis w poludnie na wiadukcie nad armii krajowej w kr!
Przyznać się kto mi wizytówkę za wycieraczkę włożył, dzisiaj około 17:30 na parkingu podziemnym pod REALEM. Myślę że to właściciel czerwonej 147 na rej. SK??
Przyznaję się że to ja.
pozdrawiam Alfaholika.
Kto z jaworzna śmiga czarna 156 w sedanie na ramkach klubowych ?? i widziałem jeszcze czerwona Brere na małopolskich rejstracjach tez z klubowymi ramkami
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...#ixzz2L6V8cFsN
Pozdowienia dla kolegi z czarnej 156 widzianej na tauzenie w katowicach ok 11 wczoraj lampki byly pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez opol ; 17-02-2013 o 00:09
Pozdrowienia dla pacjenta z czerwonej Giulietty na 1 z Siewierza - Wojkowice![]()
Trąbione, migane![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"