Ja wybrałem się wczoraj na wycieczkę do Katowic i tak: jestem pod wrażeniem że tyle użytkowników hołduje tradycji pozdrowień.
Przykładowo jadę ul. Dobrego Urobku około godz. 11:00, mijam czarną Giuliette z kierowcą bez włosów ale za późno go zauważyłem więc obyło się bez pozdrowień, ale już za 10 sekund zauważyłem nadjeżdżające czerwone MiTo SK i pomyślałem że zrobię gest ręką, no i jakże było moje zaskoczenie że kierownik odpowiedział
Także w Rudzie Śląskiej jak wracałem około 16:00, to stałem jak kołek na lewoskręcie przed jakimiś torami (nie znam ulic) i ileż Alf przejechałoKażdy z kierowców patrzył z uśmiechem
Wracając do Katowic to mało kto ma ramki (u mnie to też lada dzień sie zmieni), ale na Medyków widziałem Alfę SRB oramkowaną (nie pamiętam już jaki to model był, bo patrzyłem na te ramki - świetnie się komponują z czarną karoserią - a o to sie bałem), która stała zaparkowana na poboczu przy wyjeździe z Centrum Zdrowia Dziecka. Jak już wracałem to w Jankowicach na Niepodległości Alfa 156 SR ....A zauważyłem w ostatniej chwili że kierowca pomachał
Super sprawa. Oby tak dalej.