147 i scigajacy Seat na trasie Kato-Murcki, pozdro!;]
147 i scigajacy Seat na trasie Kato-Murcki, pozdro!;]
Kto zapierniczał ciemną GT, blachy SPI na Piekarach około godziny 21?Chciałem docisnąć za kolegą, ale wszędzie tabliczki o fotoradarach, a nie wiem gdzie tam mogą rzeczywiście one być
Więc zostałem z tyłu, ale kolega trochę przesadził w kilku momentach podczas wyprzedzania
hehhe
Pozdrawiam![]()
W sobotę w Brodłach pod Alwernią czarna 159 KR.... odpowiedziała na pozdrowienia.
A dziś na parkingu na Francesco Nullo wypatrzyłam srebrną 159 KR... i także czarną 147 KR... na ramkach![]()
Dzisiaj o 15 na Kieleckiej ciemna Alfa Romeo GT na rej. KR48*7* (* to oczywiście to czego nie pamiętam).. Pozdro![]()
Pozdrawiam kolegę demon301 (wraz z rodzinką) i dziękuję za diagnozę i skasowanie błędów...
Chciałbym poinformować, że w centrum Bielska-Białej, na Wiślance oraz na S1 Skoczów - Bielsko wszyscy posiadacze samochodów Alfa Romeo mają gdzieś pozdrowienia.
Wczoraj na drodze z Mikołowa do Tychów mijałem 2 x 159 i jedną 156 - zero odzewu na machanie
Wysłane z mojego GT-I9000
Pozdrawiam srebrną GT (chyba KBR... - nie pamiętam) bez ramek, z którą się pozdrawialiśmy wczoraj koło 23:15 w Krakowie na A4 w okolicach węzła Wielicka![]()
kogo wczoraj 159 sw blisko godziny 22 obtrabilem na stacji Tesco w B-B??