Pozdrowienia dla misi, która stała dziś po Pledanem skoczowskim i mnie nie poznała![]()
Pozdrowienia dla misi, która stała dziś po Pledanem skoczowskim i mnie nie poznała![]()
Pozdrawiam czerwoną 166 z czarnym dachem (chyba z przodu miała ramkę, z tyłu na pewno chrom), którą mijałem dziś koło 16:20 w Bieruniu. Machnąłem, ale bez odzewu.
Pozrodo dla srebrnej alfy 147 widzianej na Radlinie![]()
Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Panowie, który z Was dzisiaj tak się spieszył na A4 KRK-KAT ?
Ja 147, stałeś za mną na bramkach, później kawałek jechaliśmy razem.
Ostatnio edytowane przez CzwartyPancerny ; 09-03-2013 o 02:36
Pozdro dla posiadacza 156 przed FL , kolor czerwony , rej. SJ (coś tam) który stał dziś na parkingu C -1 w Silesia City Center po godz. 16![]()
pozdro dla oramkowanej 147 z wiszącą linka ręcznegostojącą dziś na Shellu na trasie w kierunku wisły (mikołów)
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750