Pozdrawiam piękną czarną 159 którą wpuściłem na Alejach, oraz czarną 147 która stała na Prochowej.
kto z jaworzna smiga srebrna 156 z 2.5 v6 na rejstracjach KTT z ramkami klubowymi![]()
Wczoraj wyminąłem się z oramkowaną jasną 156 przed wiaduktem na Towarowej - ja machnąłem ale dość późnoKolega(ka) widział(a) ?
Pozdro dla ralftychy![]()
Ostatnio edytowane przez jaboleq ; 20-03-2013 o 09:03
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SW, widzianej wczoraj na rondzie na Mazowieckiej, około godziny bodaj 16-ej.
Pozdrawiam właściciela czarnej, matowej 159 na katowickich blachach, która stała zaparkowana przy dk44 w przyszowicach. Przyznam, że prezentowała się wysmienicie ;D
Wczoraj w Bieruniu przy skręcie na Imielin koło 14:30, pozdrawiałem kierowniczkę srebrnej GT, ale nie widziała...![]()
Ja pozdrawiam kierownika Fabii, ktora miala ramki kluboweWidziany przy Placu Wolnica chyba wczoraj rano. Rejestracja nie z Krakowa. Pomachalem, kolega skinął glowa, ale chyba bez przekonania
Ja bylem pieszo, bo wlasnie szedlem do auta.
Pozdrawiam koleżankę ze srebrnej 156 która wczoraj około 16:30 skręcała z DK94 w 11Listopada w Dąbrowie
Jakże byłem zdziwiony że pierwsza podniosła łapkę ;P