Pozdrawiam Pana w srebrno-szarej 159 na blachach SD. Wczoraj mijalismy sie kolo wieży telewizyjnej w Siemianowicach. Bylem zaskoczony pozdrowieniami bo alfa bez ramek i w ostatniej chwili podniosłem rękę![]()
Pozdrawiam Pana w srebrno-szarej 159 na blachach SD. Wczoraj mijalismy sie kolo wieży telewizyjnej w Siemianowicach. Bylem zaskoczony pozdrowieniami bo alfa bez ramek i w ostatniej chwili podniosłem rękę![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Przed chwilą mijana oramkowana zielona 156 w sosnowcu na mecu stojąca na lewoskrecie, właściciel widziałem że sie patrzał ale czy odmachał to nie wiem bo boczne szyby miał lekko zaparowane.
Z kim się dziś mijałem na "Siódemce" w Michałowicach po piętnastej? Czarna 147 z ramkami.Chyba KRA.
pozdrowienia dla Alfy SPS skladajacej zamowienie przy mak drajwieo 23 w Tychach na Bielskiej
![]()
Pozdrawiam czarną 147 (SPS...) na ramkach mijaną wczoraj w Górze koło 14:40, łapki były![]()
Pozdro dla czarnej 159 1.8 sedan widzianej dziś w wodzisławiu ok 14. (jechałem fiatem bravo 2 zaraz za tobą). Ciekawy masz zderzak tylni. Rura wydechowa 1, a otwory na 2???
Pozdrowienia dla kolegi ze 156 oramkowanej widzianej ja joanny w rudzie lapki I swiatla I lapy byly