Pozdrawiam kierownika czerwonej 156 STA widzianej dziś o 11.30 na parkingu małego Tesco w Tarnowskich Górach![]()
Pozdrawiam kolege z czarnej 166 ktory parkuje dzisiaj kolo poludnia jak kretyn na legionow polskich w dg pod blokiem 133 byleby miec blizej do wejscia...jak to czytasz to kolejnym razem rusz glowa parkujac...
Pozdrowienia dla kolegi w 156 (ZA) koloru nie pamietamale z Wloska flaga na lusterkach widzianego w Knurowie kolo 15, mrugniete
![]()
Pozdrawiam kolegę w oramkowanej czarnej 156 kombi SO... Widzianej w sobotę koło Plejady w Sosnowcu. Pomachalem ale nie wiem czy mnie kolega zauważył .
Pozdrawiam oramkowaną białą julkę rej. ST 3...E z "buźką" na klapie, która bardzo brzydko przeleciała mi przed maską z lewego pasa na prawoskręt koło biedronki na oś. Lgdyby nie ta buźka to był rzucał buzgami, a tak to mnie rozśmieszyłeś i wybaczyłem
![]()
oj tam oj tam
pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 na blachach KNS, nie zdążyłem Ci pomachać. Mijaliśmy się wczoraj ok 15 na drodze do Nowego Sącza nr 75. Bodajże w okolicach Łososiny dolnej.
Pozdrawiam 156 mijaną pod szpitalem w Prokocimiu