Pozdrawiam czarną GT z małym spoilerem na blachach SD widzianą dziś w krakowie na skrzyżowania urzędniczej z czarnowiejską ok. 18:30![]()
Pozdrawiam bordową 147 widzianą w niedzielę tj. 21 kwietnia pod kościołem w Siewierzu. Ramki sugerowały, że to ktoś od nas, ale chyba się myliłem bo kierowca bardzo mało rozmowny:/
Pozdro dla Himek zaparkowanej na Żwakowskiej![]()
Dziękować![]()
Nocowała tam, bo parking poniżej na full zajęty
Ja pozdrawiam kolegę z pięknej czarnej Julii która mi wczoraj siedziała na ogonie po 2zmianie
//aby nie pisać posta pod postem pozdrowienia dla Czarnej 155 rejestracja SMI **** której wczoraj (~22:15) mrugałem długimi i dziś awaryjnymi o około 13:50 + wzywanie na CB - ale 0 reakcji.
Przy okazji, Mario84 to chyba Twoja Bella stała przy Obi na terenach przemysłowych:
Ostatnio edytowane przez himek ; 25-04-2013 o 18:25
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Archi trafiony jak wychodził z pracy ale zero oddzewu nie wiem czy to że bez ramek a własciwie nawet bez tablicy jechałem czy poprostu Cie tak praca zmeczyła![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750