Pozdrowienia dla kolegi w czarnej oramkowanej Gtv widzianego dzisiaj na wyjeździe z Real-a w Sosnowcu w strone Milowic. Machałem, ale kolega nie zauważył
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej oramkowanej Gtv widzianego dzisiaj na wyjeździe z Real-a w Sosnowcu w strone Milowic. Machałem, ale kolega nie zauważył
Całotygodniowe ogłoszenie: Pozdrawiam Pana w najpiękniejszej taksówce krakowskiej AR156...Chyba kiedyś nawet Pan był na jednym zlocie- widziana na mogilskiej.
A także czarna 159 KRA skręcająca pod sąd także z Mogilskiej. Tam też Pani w czarnej GT. i dla odmiany na rogu Wielickiej i Bieżanowskiej stojąca spokojnie czarna 147...
pozdro dla kierowcy 147 rej. SJ... dzisiaj na ul. "TISZNERA" o 16.40 wyprzedzającego konwój policyjny ślubny złożony z dwóch 159 na kogutach. niestety ja jechałem ukryty z przeciwka w taxi.
pozdrawiam kolege ze srebrrnego sedanika 156 [SM] oraz własciciela sportwagana zaparkoanego dzis pod realem w myslowicach na rejstacjach [KOS] około 19
hehehe, no fakt glupio to zabrzmialo![]()
![]()
wyjaśniając, ona jechała autemi bez dalszych domysłów prosze
hehehehe
a zeby nie było OT, pozdr dla kierowniczki oramkowanej, czarnej (chyba) 147 z ciemnymi lampami novitec z tylu, na rej KOS, wysprzedzalem cie wczoraj na tych podwojnych swiatłach na bieruniu, godz ok 5.30, mrugałem awaryjkami ale nie wiem czy zauważyłas
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Pozdrawiam ciemnoszarą 166 na ramkach widzianą wczoraj koło 16 w Wieliczce na skrzyżowaniu Krakowskiej i Kościuszki - łapki były![]()