Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SW chyba na SO**** widzianej wczoraj na Jaworowej w DG, ramki i łapki były ;P
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SW chyba na SO**** widzianej wczoraj na Jaworowej w DG, ramki i łapki były ;P
Pozdro dla czarnej GT mijanej wczoraj koło ronda Grunwaldzkiego w Krakowie![]()
Pozdrowienia dla srebrnej GT 1.9 JTDm z którą się chwilę "ganialiśmy" po A4, wjechaliśmy od Wierzchosławic.
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Pozdrawiam czarną AR 166 SO xxxxJ ( było coś a'la 5325J) widzianą ok. godz. 16:00 w sosnowcu na ul. 1 Maja, skręcała w ul. Legionów. Miło widzieć kolejna 166'kę w scu.
a ja chyba dziś Rafała widziałem w Komorowicach w swoim 166 , z tym ze Punto wracałem wiec mógł nie zakumac , ze mu macham , ale pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez PHOENIX ; 27-05-2013 o 20:29
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
pozdrawiam właściciela GTA dzisiaj w Zabrzu, zobaczyć takie auto na żywo to jest cośpomachane i odmachane
![]()
Toż to ja byłem, cały brudny i śmierdzący wracałem z wymiany wahaczaZa mną też na KCH jeszcze 159 jechała więc też pozdrawiam
Pozdrawiam też kierowcę czarnej 147 chyba na ramkach (rej. SO XXXXX) widzianego na rondzie przy Placu Wolności w Kcach dziś ok godz. 15:00
Jezeli chodzi o czarna 159 to byłem Ja tak wiec tez pozdrawiam kolege
- - - Updated - - -
Kamila tez widziałem ale tylko zobaczył Lotka zapewne a ja za nim zaraz stałem ale mnie juz nie widział zapewne tak wiec juz go nie lubie![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011