Witam wszystkich ja jestem za tym ale poznańscy alfisci to cyyba nygusy bo ja podnoszę reke mrugam swiatełkami a oni jakby niby nic jada dalej pozdrawiam
Witam wszystkich ja jestem za tym ale poznańscy alfisci to cyyba nygusy bo ja podnoszę reke mrugam swiatełkami a oni jakby niby nic jada dalej pozdrawiam
PiterR widziany na skrzyżowaniu alei i Piłsudskiego, w sobote ok 12 ?? albo łudząco podobna fura.
Pozdro, dla ciemnego sporwagona 156 16v multijet na bytomskich blachach, widzianego na Chorzowskiej, który po godzinie 6 skręcał do Dębowych Tarasów w Katowicach. Ciężko za tobą nadążyc. Dzisiaj postawanowiłem nie odpuszczać. Może to ktoś od nas.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdro dla czarnej 166 na blaszce KWI bodajże ( przy slusznej predkosci ciezko bylo doczytac po ciemku ) widzianej dzis wieczorem na A4 miedzy Wezlem Zakopianka i Balice .
Pozdro takze dla chyba kogos od nas w sluzbowym, bialym polo widzianym w tym samym miejscu o tej samej godzinie . Bylem wymrugany itd - trochu sie poscigalismy ... bylo bardzo pozytywnie - nie wiem tylko co to za motorek tam byl, bo przy 160km/h polówka nadal się mocno trzymała - dopiero gdy 5 wbilem zaczal sie spory odjazd, ale gdy wskazowka przekroczyla 2 złote to popuscilem, bo na parking SW. Piotra mi sie nie pali![]()
Aniucha, wczoraj znowu wychodziłaś z Altusa ok 20
Byłem na fajce z szefową i Cię zauważyłem.
Pozdrowienia również dla kierowcy bordowej 166, która zaparkowała dzisiaj pod Altusem koło mnie.
czarna gt na ligocie pozdrawiam oraz pania z czarnej 147 która sie nawijała na załezudosc sprawnie jej to poszło
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Kto to dzisiaj w Katowicach jechał koło mnie w korku zieloną AR 146 rej SBE i z ramkami alfoholików?
Przyglądałem się uważnie ale kolega nie raczył spojrzeć w moją stronę
Anyway, pozdrawiam
Pozdrowienia również dla kierowcy srebrnej GTV Spider dzisiaj na skrzyżowaniu obok gł ronda katowickiego i Altusa. Panowi chyba trochę chłodno musiało być bo jechał bez dachu![]()
Plancior ja jechalam z MarkiemV6 spiderką w KRK bez dachunie jest tak źle
jak działa ogrzewanie to nic tylko jeździć bez ;]