Pozdrawiam kierowce Alfy Romeo GT który w Dąbrowie Górniczej na Manhattanie koło orlika machał mi, a ja nie odmachałem przez moją spóźnioną reakcję.![]()
Pozdrawiam kierownika czarnej AR 147 wydawało mi się że z białym dachem dziś na ul. Królowej Jadwigi w Dąbrowie Górniczej około 18:20
i...
pozdrawiam kierowniczkę ze srebrnej AR 147 również dziś na Al. Bielskiej około 19. - pomachane było![]()
Kierowca czarnej alfy 147 pozdrawia kierowce czarnej alfy 147, ktorym jest Venom'ek, widziany przy wyjezdzie z osiedla Pawlikowskiego w ŻorachRzucila mi sie w oczy rejestracje S2 VENOM
Pozdrawiam kolegę od czerwonej 156 v6 spotkanego dzisiaj na weselu w Jaworznie![]()
Pozdrawiam srebrna 156 w Wilamowicach , lapki były , Phoenix to Ty??;]] oraz grafitową 147 na SBL na 948 w kierunku bielska również łapki były;]]
A ja pozdrawiam ciemnozieloną 156 na wysokości Radostowic (na trasie Pszczyna - Żory) po południu z rejestracją SBI ***** (na rowerze byłem, więc nie machałem)
sickboy czy to ty przyjechałeś z żoną i dzieciakiem na paprocany dziś popołudniu? Pozdro
to i ja pozdrowie 2 ladne dziewczyny ktore widzialem jak staly kolo srebrnej 147 w BB na parkingu kolo skrzyzowania prowadzacego do sfery,
Pozdrawiam kierowcę 156 FL z ramkami z Zabrza, która stała w niedzielę na parkingu w Mikulczycach przy Lidlu![]()