Pozdrawiam widziana dzis biala 159 sedan (warszawskie numery) w Zakopanem kolo BP niedaleko ronda (na Nosal/Kuznice) oraz dwie 159 SW(jedna w jeszcze w Zakopcu na wlocie od Krakowa) i druga na trasie Zakopane-Myślenice-Łapczyca-Tarnow.
Pozdrawiam widziana dzis biala 159 sedan (warszawskie numery) w Zakopanem kolo BP niedaleko ronda (na Nosal/Kuznice) oraz dwie 159 SW(jedna w jeszcze w Zakopcu na wlocie od Krakowa) i druga na trasie Zakopane-Myślenice-Łapczyca-Tarnow.
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Czarna 166 pozdrawia czarną 147 z klubowymi ramkami widzianą dziś około 19:30 przy rondzie koło koncentratów w Wodzisławiupomrygane i pomachane, ale bez odzewu ;p
pozdro dla kierowcy i pasażerki ze 156 SW FL, których dojechałem na światłach w DG na Redenie i dałem wizytówkezapraszam na spota
Pozdrawiam czarną , oramkowaną 147 SK... , widzianą dzisiaj ok. 9:30 na ul. Lednickiej w Wieliczce na parkingu przy serwisie opon Dziedzic.
Dziś dowiedziałem się, że właściciel mieszkania które będę wynajmował w Katowicach ma Brerę Spidera 3.2 JTS Q4 w automacie : ))) Ale nie integruje się jakoś z rzeszą Alfistów, po prostu kupił bo mu się podobała
Pozdrowienia ślę dla kierowcy szaro-zielonkawej 147FL spotkanej najpierw na skrzyżowaniu Chorzowskiej w Kato, potem przy wjeździe na podziemny Silezji ; )
Dla kierowcy czarnej 147, który zatrzymał się na stacji BP w Oświęcimiu żeby pomachać, a ja na początku nie wiedziałem o co chodzi bo tankowałem, dopiero po chwili zaskoczyłem
I dla kolegi spotkanego kiedyś w Lidlu na Paderewie, szara 159 SW na włoskiej wersji ramek z napisem bodaj "FAN-ART". Często widuję Twoją bellę na Mariackiej : )
Szaro-zielona? pierwsze słyszę xD również pozdrawiam kolegę i jego pasażerkę o ile mnie pamięć nie myli![]()
Pozdrawiam kierowcę naszej forumowej pomocy drogowej w 156 mijanego dzisiaj przed 17 w Pszczynie![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................