Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrawiam Izane!! widziany dziś na tyłach banku PEKAO jak kradł worek z pieniędzmi :D
ps. dasz trochę?? zbieram na GTA :P

Nowy Peugot do przewożenia 8 mln się zwalił i stał w śluzie blokując inne auta, trzeba było go wypychać :D:D
Pozdrawiam również! :D

pozdrowienia dla niebieskiej 155 na klubowych ramkach, za która zaparkowałem dziś na parkingu Galerii Kazimierz o godz. 12. Kto z forum ,przyznać sie :D

Mdx?

---------- Post dodany o godzinie 21:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:25 ----------

Marian,czy nie parkujesz przypadkiem czerwoną 155 w okolicach bramy głównej hts?

Tak jest:-D czerwona i szara.A pamietam,ze ''ktos'' ma/mial wjazd i parkowal kiedys 155 niedaleko Metalodlewu.Mam nadzieje,ze nie widziales dzisiaj czerwonej? masakra,jest tak brudna,ze pofatyguje sie za tate i ja umyje:-D

Ostatnia edycja:
Ja też już przestałem.
W czwartek zrobiłem trasę Rybnik-Warszawa-Rybnik. Na spotkanych kilka AR ani jednego znaku pokoju.
Zlewam to.

Pozdrowienia dla błękitnej 147 na rej KWA... widzianej dzisiaj na drodze nr 44 odcinek Bieruń - Tychy. Jechałem ciemnym sportwagonem z przyczepką.

ja pozdrawiam Sliczna pania spotkana dzisiaj kolo placu w wieliczce, rej KMY60.. :P

Uwaga od poniedziałku do piątku moja żona jezdzi moim maleństwem do pracy na strefę Tyską jeżeli komuś nie pomacha to wybaczcie . Mam nadzieje że za niedługo naprawie jej samochód i już nie będzie skarg . Pozdrowionka

Pozdrawiam starszego pana w czerwonej Alfie MiTo którego mijałem na S-1 w kierunku Bielska na wysokości Czechowic i który za cholerę nie wiedział o co mi chodzi kiedy do niego pomachałem:)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót