mamy 147 granatowa w bananach i na tristanach na SO tablicach z flagą włoch na lusterku jeśli tak to pozdrawiam kolegę przy biedronkach z rudzie
mamy 147 granatowa w bananach i na tristanach na SO tablicach z flagą włoch na lusterku jeśli tak to pozdrawiam kolegę przy biedronkach z rudzie
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam kierownika szarej GT co mi pomachał na drodze Katowice - Mikołów przez Podlesie. Się zagapiłem i nie zdążyłem odmachać...ale moja Pani czujnie zauważyła.
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 159 sw na SCI, z którym widzieliśmy się we wtorek rano na Wiślance w stronę Katowic![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Pozdrowienia dla kolegi w granatowej 156 sw z biala klapa mijanego kilka minut temu w Biertowicach (chyba)
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW chyba na SY...mijanej dzisiaj w Przeczycach...Łapki były![]()
minalem duzo Alf, przez ten tydzien w Zywcu, Bielsku, Skoczowie, Jasienicy. - nikt nie odmachal. ale i tak pozdrawiam
i pozdrawiam srebrna 156 sw zaparkowana wczoraj pod tesco przed 15 ( zaparkowana obok mnie)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 spotkanej dzisiaj na Cle po 19. Troche się zagapiłem i chyba za późno odmachałem.
pozdrowienia z "gościnnych występów" na Podhalukilku pozdrowionych alfistów na trasach, oraz kierownika srebrnej 159 SW na klubowych ramkach (znak szczególny - przedni prawy błotnik po przygodzie), parkującej przed moim pensjonatem (Krywań) w Białce Tatrzańskiej - niestety nie miałem przyjemności poznać, widziałem tylko raz, wczoraj. nico
Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki Alfy na SB we Władku którzy wpuścili mnie na skrzyżowaniu
Pozdro dla srebrnej 156 w sedanie na SZY.... juz drugi raz spotkanej praktycznie w tym samym miejscu w Łękawicy i pozdro dla 156SW SBI... mijanej dwukrotnie w Szczyrku.