Czerwona 159 czarna 147 i jeszcze pare innych widzianych wczoraj na trasie Andrychów Kęty swiatła łapki były piekna sprawa! pozdrawiam brazowa 159 na Kos 400
Czerwona 159 czarna 147 i jeszcze pare innych widzianych wczoraj na trasie Andrychów Kęty swiatła łapki były piekna sprawa! pozdrawiam brazowa 159 na Kos 400
Pozdrawiam alfaholika spotkanego przed godz 19 koło Reala w Tychach.![]()
Dzisiaj w Kraku na al. Pokoju około 16:30 KPR 75... czarna GT udająca się w stronę ASO Alfy - pozdrawiam![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Pozdrawiam nocnego ściganta, Rycha147Nie ładnie tak uciekać koledze
![]()
pozdrawiam właściciela srebrnej 145 z klubową naklejką na przedniej szybie, wczoraj stała obok mojej na parkingu pod Kauflandem na Ruczaju.
Rzadko piszę na forum, ale miałem taką radochę jak zobaczyłem dwie siostrzyczki obok siebie na pustej części parkingu, że o ja pierniczę
Swoją drogą dawno nie widziałem tak zadbanej i czyściutkiej 145.
Pozdrawiam srebrną 156 ze spoilerem SO jak skręcała z Conrada w Jasnogórską w KRK.Ramki były.
- - - Updated - - -
Pozdrawiam srebrną 156 ze spoilerem SO jak skręcała z Conrada w Jasnogórską w KRK.Ramki były.
pozdrowienia dla srebrnej 156 KR 75xxx widzianej wczoraj (26.08) na Kamieńskiego w Krakowie![]()
do usunięcia ;p
dzisiaj rano o 8:00 na 29 listopada w stronę wita stwosza, czarna 159. Ładnie się zmieściłeś między autami. Pozdrawiam!