Pozdrawiam kierowcę 147 z ramkami, z którym spotkałem się dzisiaj na światłach w Olkuszu ok.11, było odmachane.
Pozdrawiam kierowcę 147 z ramkami, z którym spotkałem się dzisiaj na światłach w Olkuszu ok.11, było odmachane.
Pozdrawiam majkelaDG a raczej jego zielona 166 zaparkowaną na środku ul. Stawowej w Katowicach dziś wieczorem/ w nocy![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Wczoraj na Wyrach facet z kobitką na spacerku machnął mi hello![]()
Ktoś od Nas?
Wyklepało S3 mini!
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 fl SJ widziana dzisiaj na parkingu w hotelu golebiewskim w Wisle![]()
kto dziś w żywcu stał na parkingu carrefour srebrną 147 po lifcie na SB blaszkach ???? wychodzę do okna atu zlot pod domem2 moje belle i jakiś przyjezdny
![]()
Sharpi też właśnie wróciłem z Gołebiewskiego i również pozdawiam kierowce !147-ki (dodałem wizytówkę z moim nickiem) ....Ciebie Sharpi nie widziałem. Miałem auto na -2, a Ty?
.... Pozdrowienia także dla Kolegi w czarnej 147, mrugane było na wylocie z bielska w stronę Wilamowic. Pozdrawiam;]
Ostatnio edytowane przez dam1an_90 ; 29-09-2013 o 18:29
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159SW KCH mijanego dziś na tarnogórskiej, kolegę Sobieski156 mijanego chwilkę później na światłach, i kierownika z 159SW który wracał za mną na ósemkach z m1 około 20![]()
Pod carrefourem stałem ja, byłem w odwiedzinach w szpitalu. Też mi było wesoło jak zobaczyłem 2 oramkowanepozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Brylancik ; 30-09-2013 o 08:04
Pozdrowienia dla właściciela czarnej Gtv SY***** na telefonach, która stała w sobotę rano przy targu będzińskim
Wysłane z mojego Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
verdebiancorosso