Pozdrawiam bielutka Giuliette chyba QV (miala koniczynki) lecz bez klubowych rameczek - na Krakowskich blachcach widziana wczoraj popoludniu pod cmentarzem w miejscowosci Mała na podkarpaciu.Kierownik cos tam sie patrzyl ale pozatym zero reakcji
Pozdrawiam bielutka Giuliette chyba QV (miala koniczynki) lecz bez klubowych rameczek - na Krakowskich blachcach widziana wczoraj popoludniu pod cmentarzem w miejscowosci Mała na podkarpaciu.Kierownik cos tam sie patrzyl ale pozatym zero reakcji
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
któż wczoraj wieczorem jeździł po ustroniu czarną GT? bo machała mi taka na orlenie jakoś wieczorem...![]()
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na krakowskich klubowych blachach, z którym śmigałem prawie od nowej huty do ronda Mogilskiego![]()
Pozdrowienia dla kolegi z black 159 na Krakowskich blachach dziś w Ogrodzieńcu koło południa . sorki zamyślony nie zdążyłem ci odmachać- tak szybko pomykałeś
![]()
to znowu japozdrawiam srebrną 156 2.0TS w sedanie, z którą leciałem wieczorem pod tunelami w bielsku
![]()
misia to się buja po Skoczowie, ale na pzdr nie odpowiada.. następnym razem klakson pójdzie w ruch bo światła nie starczająPROSTO ze 147 BLU INCA
to samo dziesiątki Belli codziennie na długiej Skoczów-Wisła Wisła-Skoczów zero odzewu, chyba za dużo tych Alf i tradycja zanika
jedynie kolega z 159SW Black SCI rozgląda się na boki x)
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Misia zawsze pozdrowi, jeśli widzi...Po Skoczowie jeździ od paru lat czarne GT niezainteresowane raczej pozdrawianiem ale zawsze sie gapię czy to aby nie Misia.
Możliwe,że o mnie chodzi, choć w słońcu moja jest zielona a tylko w cieniu czarna.
W Skoczowie Alf jest prawie tyle co Golfów ale poza Misią, Madzikiem i mwowrym , mało komu chce się podnieść łapę, zwłaszcza pierwszemu...Pozdrawiam.