Pozdro dla kolegi na SB mijanego 11.11 koło przejazdu w Rabsztynie jak jechałem na grila
światełka poszły łapki były a czemu na grila nie podjechał?
Pozdro dla kolegi na SB mijanego 11.11 koło przejazdu w Rabsztynie jak jechałem na grila
światełka poszły łapki były a czemu na grila nie podjechał?
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Pozdro dla Nazara, z którym się obmrugałem na Szombierkach z mojej nowej 159(jeszcze na SBE)
i dla kolegi parkującego dzisiaj ok 17 pod Chorzowską 12a![]()
Pozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)
Pozdrawiam kolezanke z osiedla Z w Tychach, ktora dopadla mnie wczoraj wieczorem na rondzie swoja 166 od tylu![]()
A jo pozdrawiom kolegę Dziara na rondzie Tesco![]()
A ja pozdrawiam , Kolegę Himkaktórego widziałem na rondzie TESCo
i tak się zastanawiałem czy to nie ty
![]()
Pozdrawiam żółtą Mito na rejestracji KR220** widzianą na Łęczyckiej w Krakowie. Pomachane i odmachane![]()
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
A ja mam co niektórych w nosie - macham do ludzi co mają ramki założone, mrygam a Ci się patrzą jak na głupiego - prośba jak sprzedajecie auto to albo zdejmijcie ramki klubowe, albo ludzi uświadomcie o co chodzi - również jak pożyczacie auto swojej żonie/dziewczynie itp. to też uświadomcie o co w tym chodziPozdrawiam
![]()