Widziałem, widziałem...Żal na to patrzećOn chyba mieszka po drugiej stronie ulicy, ale to tylko przypuszczenie, bo czasem widzę go z jakimiś przyjezdnymi klientami jak oglądają jakąś sztukę...A sam pewnie widziałeś, że auta u niego to prawie jak z salonu
Muszę Ci odpisać na PW, bo cały czas o tym zapominam jak siedzę na forum:/ Przy okazji pozdrawiam kierowcę czarnej 156 często stojącej pod sklepem spożywczym w Boguchwałowicach
![]()
dzisiaj w Krakowie na ul Księcia Józefa przed godziną 8 rano ktoś mi pomrugał lecz niestety nie zdążyłem odpowiedzieć. POZDRAWIAM!
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę czarnej 147 fl rejestracja SW staliśmy obok siebie pod WSB w Chorzowie dzisiaj.
Pozdro dla michalkolat , którego kartkę z pozdrowieniami (na odwrocie kartki z bloczku mandatowego) znalazłem dzisiaj za wycieraczką pod budynkiem UE w Katowicach
![]()
pozdro dla Kamilll'a widzianego ok godz 12:00 na Alei Róż i chwile później na światłach w srone Zagórza czarne 159 na ramkach - kolega chyba nie widział.
Pozdrawiam kolegów z czarnej 159 z blachami SJ... i ciemnej 156 również z blachami SJ... z którymi mogłem pokonać dzisiaj kilka km po Jaworznie.
Chętnie bym się zatrzymał, żeby porozmawiać, ale spieszyliśmy się na pogrzeb.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jednak trafiles
No a jak juz jestem w temacie:
Pozdro dla kolegi w 159 , tychy. rano poniedzialek
Nie pozdro dla pana ktorego mijalem kilka razy podczas moich dojazdow na kurs w tychach
Mijalismy sie trzy razy w ciagu pieciu dni na remontowanym odcinku dk86 w tychach
Srebrna 156, blachy SBL , ramki byly
Kierownik pierdola :-)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej Brery spotkanego na węźle murckowskim![]()