Wszystko mi jednoZostał mi nawyk poprawiania po koledze z pracy, który jeździł 156 "w wersji nadwozia kombi"
Akurat w piątek sobie odświeżaliśmy i utrwalaliśmy
![]()
Wszystko mi jednoZostał mi nawyk poprawiania po koledze z pracy, który jeździł 156 "w wersji nadwozia kombi"
Akurat w piątek sobie odświeżaliśmy i utrwalaliśmy
![]()
No proszę małe przejęzyczenie i jaka się dyskusja rozpętała heheheh
Dobra przyznaję się do błędu jest mi głupio :/ więc jeszcze raz: pozdrawiam dziadka w czarnej 159 SW na blatach ST, która dzisiaj po godzinie 14 waliła ostro przede mną do Europy Centralnej w Gliwicach![]()
Pozdro dla forumowej 156, której kierowca stanął obok mnie wczoraj wieczorem przy salonie meblowym Agata w RybnikuCiekawe czy specjalnie?
![]()
pozdrawiam właściciela/kę srebrnej GT rej KGR? który zaparkował/a obok mnie na ul. A. Mielęckiego w Gliwicach![]()
pzdr dla kolegi z czarnej 156 2,5 V6 z blaszkami SDktóry jechał przede mną od DG na Szopienice...pomrugane było, ramki też miał, a z foruma nie kojarze
![]()
czarna GT z xenonem na 99% oramkowana a na 100% z ramkami biało czerwonymi jadąca S1 od strony Sosnowca w kierunku A4. Ja jechałem w przeciwną stronę. Mijaliśmy się na wysokości zjazdu na Jaworzno/ Fashion House
Ostatnio mijam się z 159 w beżowym kolorze (chyba na blachach SO ? ) na Korfantego w Katowicach - chociażby dzisiaj rano około 8. Łapki byłyPozdrawiam serdecznie!