To w takim razie praktycznie codziennie przejeżdżam do i z pracy koło twojego domu![]()
To w takim razie praktycznie codziennie przejeżdżam do i z pracy koło twojego domu![]()
Pozdrawiam, granatowa 156 widziana dzis przy biedronce na niwce okolo godziny 19
Za kim jechałem dziś przez centrum Jaworzna (156 ciemna bez rejestracji z przodu)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Kurde w moich okolicach chyba mało forumowiczów, bo co jade to mrugam jakiejś Belli i każdy albo sprawdza czy ma światła, albo patrzy na mnie na idiotę
Ale pozdrawiam widzianą dzisiaj czarną 156 w sedanie na kozackich czerwonych felgach, widzianą na stacji BP na Strzelców Bytomskich w Bytomiu![]()
Mam to samo!![]()
I z tego miejsca pragnę pozdrowić pana z MiTo na tablicach SPI, mijaliśmy się wczoraj w centrum Piekar, mrugnęłam, ale Pan chyba pomyślał, że ostrzegam przed policją, bo tylko mi podziękował :- D
Dzisiaj spotkaliśmy się znów na obwodnicy w kierunku Orzecha/Tarnowskich Gór, jechałam za)
pozdrawiam Pana policjanta ktory przy okazji kontroli drogowej zapytał się o sprawowanie mojej alfya bylo to w poniedzialek w marklowicach po polnocy
![]()
Pozdrawiam kolegę ramzesss3, którego spotkałem dzisiaj po raz kolejny pod jego domem![]()
Pozdro dla hitmana ustrzelonego pod M1 w Czeladzi. Akurat sie układał w aucie
p.s. Fajna czapa![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html