pozdro dla kierownika czerwonej 147 widzianej na piastów![]()
pozdro dla kierownika czerwonej 147 widzianej na piastów![]()
Coś u mnie w mieście wysyp Alf przed świętami. Wczoraj czarna 145 z naklejkami alfaclub a dzisiaj identyczna tylko że z napisem Alfaholicy pod boczną tylnią szybą. Niestety pani kierowniczka jakaś nie kumata i nie odmachała...
pozdro dla czarnej 156 SCi... spotkanej dziś w wiśle
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
niestety, ale chyba trzeba godzić się z faktem, że Alfa to nieco bardziej popularne autko niż jakiś czas temu. parę postów wcześniej wymieniłem kilka które stoją w okolicy (jedna ulica) mojego biura. Też bez odzewu.
Do tego dochodzi też fakt braku pozdrowień na drodze. Przykre, ale czasem mimo chęci jestem tak skoncentrowany na nawierzchni drogi, że jest już za późno żeby machać. Podejrzewam że inni też tak maja.
W każdym razie pozdrawiam![]()
laska Ty tam wypatruj u siebie w sączu czarnego bravo na SM 43....brat mojej alfy się tam wybrał zobaczyć jak wyglądają Wasze drogi
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm