Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać![]()
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Pozdrowienia z bialego MiTo dla usmiechnietej Pani w czerwonym MiTo, dzis, tj. w piatek na skrzyzowaniu Francuskiej z Ceglana, w Kat. ok 8.30![]()
Pozdrawiam koleżankę z GT widzianą koło CH Pogoria ok godz 20![]()
Pozdrawiam kierowcę 159 na blachach SJ oramkowanego, widzianego w sobotę ok 13 30 (?), na grunwaldzkiej koło śnieżki. Łapki były, ale zostały niezauważone...
Pozdrawiam również parkę z czerwonego GT na blachach KCH, również oramkowanego, spotkanego dzisiaj ok 8 na parkingu pod Carrefourem jaworznickim. Nie machałam, bo byliście skupieni na rozmowie i nie patrzyliście w moim kierunku![]()
Dokładnie tak, nie zdążyłem pomachac![]()
Ja pozdrawiam kolegę ze 156 SW który jechał mikolowska (44) w stronę browaru tyskiego w poniedziałek
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)