A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156-ki na oświęcimskiej rejestracji którego bezskutecznie pozdrawiałam wczoraj ok. 20.30 przy wjeździe do Tychów. Chyba nie bardzo wiedział o co mi chodzi, a spojrzenie jego współpasażerki mogłoby zabić siłą rażenia![]()
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156-ki na oświęcimskiej rejestracji którego bezskutecznie pozdrawiałam wczoraj ok. 20.30 przy wjeździe do Tychów. Chyba nie bardzo wiedział o co mi chodzi, a spojrzenie jego współpasażerki mogłoby zabić siłą rażenia![]()
dobrze, że tylko spojrzenie, latające cegły nie wyglądają atrakcyjnie na masce po wylądowaniu![]()
...ponieważ na terenie miasta nawet Alfiści są czasem bardziej zajęci prowadzeniem swoich Belli i nie dostrzegają pozdrowień.Ale niezrażony będę to robił nadal! To bardzo miły zwyczaj, a już jak ktoś odpowie, nawet w pochmurny dzień robi się po prostu miło! Zatem: Pozdrawiam WSZYSTKICH (nie tylko w W-wie)!!!
Pozdrowienia dla pana z..... nie wiem jakiego modelu, ale rej KNT.... chyba granat, widzianego na zakopiance 20 grudnia, przed południem. Jechałam z paczka znajomych Honda accord siedziałam z tylu. Na widok alfy z przeciwka krzyknęłam do chłopaków z przodu żeby pomachali, bo absolutnie nie wierzyli w sile pozdrowień. Jakież mieli miny gdy pan z AR odmachałSkończyły się docinki nt. pozdrawiania alfistów
![]()
pozdrawiam kierownika czerwonej 145 1.4ts, który ostro poszedł ze świateł w skoczowie na wiślance, a także kolege ze 156 z bagażnikiem na dachu spotkanego w gotartowicach na krzyżówce![]()
pozdro dla granatowej 147ki widzianej dzis w zabrzu na sz tablicach byłą ręka ale kierownik chyba za poźno zauważył
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla kierownika GTV'ki przy wyjeździe z Chrzanowa, łapki w górę![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem