spoko spoko w zabrzu jestem przynajmniej 3 razy w tygodniu wiec bede wypatrywać Cie Twoje spojrzenie mnie pozdrowiło do reki impuls doszedł za poźnopozdro
spoko spoko w zabrzu jestem przynajmniej 3 razy w tygodniu wiec bede wypatrywać Cie Twoje spojrzenie mnie pozdrowiło do reki impuls doszedł za poźnopozdro
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja pozdrawiam pana ze srebrnej 155 z którą wczoraj pomykałem przez kawałek Oświęcimia, jednak gość chyba nie załapał bakcyla bo zero odzewu na moje pozdrowienia![]()
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 ktora prawdopodobnie jechala za mna dluzszy czas przez Wroclowska jednak zauwazylem dopiero na zjezdzie w kierunku Mazowieckiej, awaryjne puscilem i na 90% to nie byly koleiny i poszly dlugie![]()
Była: 156 1.9JTD SP3
Pozdrowienia dzisiaj dla jasnej ( srebrnej , albo blekitnej ? ) 147 na blachach "SD" na odcinku kraków - olkusz
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
Pozdrowienia dla Pana z szarej 159 widzianego dzisiaj na krajowej 81 jadącego w strone Katowic na rej SR między godz 12 a 13![]()
pozdro dla kolegi w srebrnej 156 który dziś mi mrugnął dwa razy na ul. gronostajowej
P.S. Fajnie poleciałeś na zakrętach![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej GT (pasażera równieżza którymi jechałam od Giszowca aż do zjazdu na Czułów ok 16. Fajnie się śmigało lewym pasem
Szkoda, że nie można jeszcze bardziej rozwinąć skrzydeł... Byle do lata!
PS. No i nareszcie zamigane - odmachane![]()
DARKNES
I wzajemnie pozdrawiam Kolegę ze srebrnej 155Pierwszy raz w sumie Ktoś zareagował na moje mignięcie ! Było i powitanie i pożegnanie.
Z zakrętami ... tak jakoś wyszłoAcz ten łuk tam dalej, na Łojasiewicza lubię najbardziej ze wszystkich możliwych w krakowie.