Pozdrawiam kierowcę 159 (SY bez ramek) za którą wpuściłem się w pościg z Katowic w kierunku Tychów po 18 na DK1. Jazda była dobra a nawet za dobra (żona mnie op......)![]()
Dokładnie koło 7:30. Żonę do pracy wysadziłem i długa do Gliwic przez Mikołów![]()
Pozdrawiam kolegę lub koleżankę jadącego/ą oramkowaną, czerwoną 147 (SC...) z Poraja w kierunku CzewyNiestety nie udało mi się dogonić, jakieś volvo mnie na czerwonym przytrzymało :/ a później korki... może innym razem
![]()
ja pozdrawiam czarną 159 z ramkami klubowymi niestety nie zauważyłem skąd..widzianą wczoraj koło 18.30 na skrzyżowaniu koło McDonalda w Tarnowskich Górach, machane, odmachane
![]()
Kto mieszka/często jeździ na ul. Napieralskiego w Rudziczce ? Taka sama, czarna 147 jak moja
Pozdro dla kolegi co az przez okno machal w ustroniu![]()
Hitman ustrzelony na krakowskim Kazimierzupzdr
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Kto na blachach SMI wczoraj po poludniu krazyl po knurowie. Czarna 147 na glebie a z tylu 2 koncowki centralnie. Alfa bardzo ladna musze przyznac wlascicielowi
Machalem ale nie widzial
Pozdrowienia dla ciemnej 159 na tablicach SPS i czerwonej 156 na SBE widziane dziś na Równicy w Ustroniu... Dla kierowcy 159 na trasie Żory - Wisła pozdrowionko było :-D
Ostatnio edytowane przez azthec ; 15-08-2014 o 22:27