Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo)
Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo)
Pozdro dla kolegi ze 156 SW (SMI) w moim kolorze na rondzie z KrakowskiejAwaryjne były.
Pozdrawiam piękną czarną brere - SZA 5....9 - zaparkowaną zaraz za mną. Parking w pod lotniskiem w OstrawieDni Nato
Pozdrawiam właściciela czarnej Mito(oramkowanej) stojacej dziś kolo 9 na Giszowcu przy ul. Karliczka
Kto przejeżdżał dziś o 11.30 jasną GT rej SWD z ramką z tyłu przez Drogomyśl?
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
to była moja![]()
poszedł pasek urządzeń pomocniczych :/
w chwilę zebrały się trzy alfy i jeszcze widziałem jak Ty przejeżdzasz
ps. dzięki dla chłopaków z Pit-Stopujak zawsze można na Was liczyć. alfa zrobiona, wymieniony pasek plus napinacz i dodatkowo komplet świec żarowych
pozdrawiam
Pozdro dla drivera czarnej 147 dzis przed 8 na trasie Skoczów-Wiślica calkiem zwawoNie-pozdro dla bordowej(?) 147 ktora przeleciala na poznym czerwonym wlasnie przed ta czarna na skrzyzowaniu... Myslenie nie boli...
Pozdrowienia dla czarnej 159 SC... mijanej koło M1 w Czeladzi.Łapki i klaksony były:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka