Pozdrawiam kierowce oramkowanej czarnej 147 przed lift na tablicach SBI ktory jechal na mna do Kęt z Czańca . Pomrugane awaryjnymi :-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowce oramkowanej czarnej 147 przed lift na tablicach SBI ktory jechal na mna do Kęt z Czańca . Pomrugane awaryjnymi :-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Nazara, widziany wczoraj w okolicach 18 na strzelców Bytomskich w Bytomiu
a wiec takpozdrawiam czarna oramkowana 159 dzis na katowickiej koło reala przed 17 kilka minut pozniej zaparkowałem koło reala obob bordowej oramkowanej 159sw wlasciciele stali obok auta ale jakos mało rozmowni
na koncu czarna 156 jechała w kierunku strzemieszyc ja zjezdzałem z trasy w kierunku ogrodzienca.
To tak żeby nie byłoPozdro dla czarnej mito SK , za którą się ślimaczyłem w korku na węźle sośnickim koło godziny 9, wcześniej ładne czarne poliftowe 147 chyba SBI tuż przed 9 na A4 mijanej w okolicach zjazdu na Rudę, dla jeszcze ładniejszej 147 również black z ładną bląd kierowcą
w Gliwicach centrum SG, kierownika 156 nie pamiętam koloru ale śmigłem obok ciebie na A4 jakieś 15 km przed Katowicami koło 20 i dla śmigniętej 166 na 86 za zjazdem w Sosnowcu. Kto mrugał i machał niech się cieszy hehe. Do następnego.
Pozdrawiam kolegę który skręcał dolot, koło 19 w Mikołowie, 156 SW SBI![]()