Kto mi machał dziś na Mikołowskiej po 17? Tasiek to ty?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Kto mi machał dziś na Mikołowskiej po 17? Tasiek to ty?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nie, to byłem ja![]()
Pozdrowienia dla zaspanego kierowcy srebrnej 156 SW na SY którego widziałem dziś o 2:30 na zamłyniu w Bytomiu![]()
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147 SK***CW widzianego dziś po 11 na wiadukcie na ligockiej. Migałem, machałem, ale nie zostałem zauważony (może ze względu na to, że jechałem złotym Grand Cherokee)
Moje 147 powodów do szczęścia
wczoraj przed 16 poliftowa czarna oramkowana 147 jechała od strony zagorza na dg pozniej koło reala oramkowana czarna bodajrze 159 przed 17 jechała w kierunku trasy 94 nie machałem bo jechałem zony autem mino to pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki czerwonej, oramkowanej 156 (WR) widzianej dzisiaj na rondzie Hulanka w Bielsku - Białej o 13:20.
Jechałeś/-aś z Andersa, ja stałem na wyjeździe z Cieszyńskiej. Mrugałem ale chyba nie zwróciłem uwagi.
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 147 zaparkowanej przy przychodni weterynaryjnej Fauna w Tychach po 17.
Ciemno już było wiec prawie nic nie widać![]()
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej, oramkowanej 156 (SBI) skręcającej z Andersa na Stare Bielsko przy wiadukcie (dzisiaj o 6:40).
Nie było jak mrugnąć ani pomachać.
A kto o 14.10 jechał swoją czarnulką 147 przez Paniówki ?? :>