Pozdrawiam kolegę który dzisiaj odmrugał i pomachał w Bieruniu w okolicy stacji bliska. Srebrna 156 na SBL. Kolega niech się ujawni bo widziałem alfaholickie ramki a fajnie by było wiedzieć kto jest "swój"
Pozdrawiam kolegę który dzisiaj odmrugał i pomachał w Bieruniu w okolicy stacji bliska. Srebrna 156 na SBL. Kolega niech się ujawni bo widziałem alfaholickie ramki a fajnie by było wiedzieć kto jest "swój"
Pozdrawiam sympatycznych ludzi z dwóch 156, z którymi stanęliśmy na światłach pod Kwitkiem.
a ja pozdrawiam alfę GT która ostatnimi czasy stoi na moim parkingu :] hehe aż z Sopotu przyjechała...:] oby za niedługo blachy zamieniły się w SM![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrawiam panią z czerwonej 147. Pomachane bez odzewu ale widzę tą panią często i nie dam jej spokoju aż odmacha.
pozdrawiam zaśnieżonego Robaka i kierowce 166 na SY.. widzianego w chorzowie przy oczyszczalni ..
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
ja pozdrawiam kolegę Adama - z Imielina - posiadacza zielonej 33-kina rej. SBL widziany dziś w Mysłowicach - Brzezince na wysokości przystanku autobusowego
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
POzdro dla kolegi ze srebrnej 156 SW, który chwile przed 11 zainicjował przywitanie na ul. Zwycięstwa. Miły akcent w drodze do pracy![]()
pozdrowienia dla kolegi parkującego przy radzie matecznym145 czerwona na ramkach z jakimś białym napisem
![]()