Widziany / namierzony kierownik szarej Alfy 147 w Przegędzy / Stanowicach jadący od strony Rybnika. Pozdr![]()
Widziany / namierzony kierownik szarej Alfy 147 w Przegędzy / Stanowicach jadący od strony Rybnika. Pozdr![]()
Czyżbym Cie dzisiaj mijał socik?
Widziany / namierzony kierownik szarej Alfy 147 w Przegędzy / Stanowicach jadący od strony Rybnika. Pozdr
Ostatnio edytowane przez Adasiek ; 07-11-2014 o 18:27
pozdro dla kolegi z czarnej 159, który machał mi na obwodnicy przed piekarami śląskimi
Kto pakruje na sienkiewicza w dąbrowie na przeciwko olimpijczyka czarna gt i oramkowana czarna 159sw?? pozdrawiam![]()
Pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej 159 widzianej dziś na obwodnicy TG za skrzyżowaniem obok Opla i Lidla, nie wiem czy widziałeś bo dzieliła nas wysepka i padał deszcz.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika mietowej 156 sw z forumowymi ramkami widziane w rydultowach. Dziś ok 15:35![]()
Pozdrowienia dla ładnej kierowniczki w pięknej czarnej 159? Która dzisiaj ok 12.30 pędziła w stronę Istebnej od koniakowa
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj na Górnym Rynku w Cieszynie widziałem jedną Alfkę 147. Czy siedziała w niej kobieta czy mężczyzna - nie zauważyłem, bo patrzyłem przez okno z mojego mieszkania w kamienicy. Niemniej pozdrawiam tą/tego, kto siedział za kierownicą.![]()
Ktoś z forum?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka