A żebym to ja wiedział... Oby!
A żebym to ja wiedział... Oby!
Pozdrawiam kolege z czarnej 147 na klubowych ramkach, który parę dni temu jechał za mną na węźle sośnica, pomrugane było![]()
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 wyprzedającej mnie wczoraj na osiedlu R w Tychach - pomrugane było
Co prawda pozdrowiliśmy się na parkingu, ale jak się przeparkowałem żeby zrobić fotkę to już ją wrzucę
![]()
Moje 147 powodów do szczęścia
A ja dla odmiany pozdrawiam wszystkich właścicieli AR mieszkających w Będzinie na Górkach Małobodząkich. 3x 147 stojące koło garaży obok siebie. Właściciela oramkowanej srebrnej 156, czerwona 147 oraz oczywiście właściciela przepięknej czarnej GTV (chyba v6, podwójny wydech). I pozostałych właścicieli AR. Sporo nas na osiedlu
![]()
Pozdrowienia dla pięknej blondynki, kierowniczki czarnej Alfy GT, która przejeżdżała dzisiaj przed godz. 7:00 światła i przejście w Skoczowie - koło dworca PKS - i pojechała w kierunku centrum miasta.
Pozdrowienia dla koleżanki w czerwonym Mito na Mikołowskiej ok 15:30. Niestety nie odmachane. Wytłumaczenie - korki
Pozdrawiam tę osobę, która w Cieszynie na ul. Pawła Stalmacha zaparkowała to oto sfotografowane przeze mnie MiTO
![]()
Pozdrowienia dla osoby, która parkuje swoją Giuliettę co jakiś czas koło stadionu Beskidu w Skoczowie na ul. Sportowej.
Autko to w tym miejscu widziałem przynajmniej dwa razy, ostatnio je sfotografowałem - piękna Julia
![]()
Pozdrawiam właścicieli czarnych 159 z felgami Ti (rej. TK) oraz 147 FL (rej. SZ) widzianych godzinę temu w Paniówkach na skrzyżowaniu jadących w stronę Zabrza![]()
Dodam jeszcze standardowe pozdrowienia dla właściciela GT parkującej na ul. Mielęckiego w Gliwicach rej. KGR na świetnych felgach Blackline 2![]()
Ostatnio edytowane przez Ralph8700 ; 15-11-2014 o 02:31