Pozdro dla kierownika czerwonej alfki z białym dachem widzianej dziś o 15:55 w miejscowości Strzebiń. Chyba z forum bo Nasze koniczynki na błotniki były.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierownika czerwonej alfki z białym dachem widzianej dziś o 15:55 w miejscowości Strzebiń. Chyba z forum bo Nasze koniczynki na błotniki były.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Z kim to się dziś goniłem po A1, gdzieś od Knurowa do zjazdu na A4/Gliwice, coś ok. godz. 10 rano? Giulietta na blachach SRB.
Czarna brera STA widziana w Wojkowicach o 16:20, te odważne wyprzedzanie przed zakrętem troche ryzykownepozdrawiam!
Pozdrowienia dla kontrolującego mnie przed chwilą AH, koło 123 w Będzinie na Piłsudskiego. Niestety nie zapamiętałem Nicka albo nie zapytałem. Dzięki za miłą kontrolę.
Pozdro dla właściciela czerwonej 159 SW (SBL) zaparkowanej pod NZOZ Paprocany
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienia dla kolegi w czarnej 159, dzisiaj ok 15.40 wpuścił mnie na ul. Andersa w Gliwicach, jechałem czerwony Fiatem Tipo
Pozdrawiam właściciela(kę) czerwonej gulietty wczoraj na cedlera.
Dziś rano tomio ty siedziales mi na zderzaku???
A nie skumalem tylko wyzywalem co za ku... Świeci mi po oczach hehe pozdrawiam![]()
Czyja czerwona Gtv SY stała dzisiaj na Stroszku naprzeciw bloku Hlonda 108 ??![]()
verdebiancorosso