L
lukasztm
Guest
czemu głównie kraków ? cała polska powinna wprowadzić takie pozdrowienie. zrobie próbę ilu na ilu odpowie. opisze to na stronie. pozdro dla miłośników Belli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to nie słyszałeś o tym ze to są najdłuższe schody Europy... tzw. zemsta Hitleraps. jeśli ktoś jechał tą drogą od granicy niemiec do Autostrady A4... (w strone Wrocławia) to niech mi wytłumaczy co za idiota rozporządza tą drogą? Jest ona zrobiona z płyt betonowych między którymi są 6-10 cm przerwy (i tak przez 67 km)a w drugą strone jest normalna droga...
Pozdrawiam wszystkie Alfy spotkane wczoraj i dzisiaj na trasie Katowice <-> Berlin
ps. jeśli ktoś jechał tą drogą od granicy niemiec do Autostrady A4... (w strone Wrocławia) to niech mi wytłumaczy co za idiota rozporządza tą drogą? Jest ona zrobiona z płyt betonowych między którymi są 6-10 cm przerwy (i tak przez 67 km)a w drugą strone jest normalna droga...
ty się ciesz że tylko tyle
trzeba było się przejechać tą trasą jakieś 10 lat temu ( albo i dawniej ) i wtedy byś wiedział co to znaczy trasa z płyt bo teraz z K-ce do WRC to trasa jest bajka a dawniej takie właśnie płyty były od nas w stronę wrocka
tzw. "patatajka"to nie słyszałeś o tym ze to są najdłuższe schody Europy... tzw. zemsta Hitlera![]()
Ten idiota to pewnie: http://www.gddkia.gov.pl/co za idiota rozporządza tą drogą?
Jak sie nadkłada godzinke,to nie moze być szybciejnadkłada się godzinkę( może półtorej), ale i tak szybciej
Pozdrowienia dla Alfistów codziennie mijanych na ul. Krakowskiej BB-->Kęty
Mrugam, macham, ale nikt mi nie chce odmachać:/
Bo sie zle rozgladasz i niewidziałeś zielonego galaxa co Ci prawie na czołówke wjechał![]()