Ja pozdrawiam tradycyjnie srebrną 156 sw z UJ ;] Migane, pomahane - dobrze tak zacząć boje z sesją![]()
Ja pozdrawiam tradycyjnie srebrną 156 sw z UJ ;] Migane, pomahane - dobrze tak zacząć boje z sesją![]()
witam!od jakiegoś czasu ten Temat jest a ja na drogach nie widzę różnicy!kochani do roboty!
Ano miło, miło
Dziś także miałem sytuację z odpowiedzią, zatem pozdrawiam serdecznie beżową ( nie wiem jak ten kolor sie nazywa ) 159 sw ( KWA bodajże )z ulicy nowosądeckiej, na której to spotkaliśmy się koło 20.15 . Na moje awaryjne poszła salwa łapek z pięknej włoszki na następnych światłach. Miałem ochotę się w kolumnie przejechać, ale pośpiech ( ciii... tego późnego żółtego nie było ) zniwelował mój plan toteż dałem się przewietrzyć stadku .
P.S. - Taką 159 właśnie chciałbym nabyć w przyszłości.
Trasa Rybnik-Żory i spowrotem + centrum Rybnika:
Srebrna 156 przy lotnisku w Gotartowicach - mrugnięte i odmachane
Czarna 147 fl - mrugnięte 0 reakcji
Ciemna 156 w okolicach salonu VW Audi - mrugnięte i odmachane.
Dodatkowo pozdrowienia dla Varrelsa, którego belle spotkałem na szczycie Plazy![]()
pozdrowienia dla kierowniczki białej 156 z trzema "J" w rejestracji którą mijałem dziś ok 18.30 na Nowohuckiej. Oraz tych wszystkich którym mrugam codziennie z białego mercedesa sprintera ( paleta ) kolporter , niestety zero odzewu za to ciągłe sprawdzanie czy mają włączone światełka![]()
Oczywiście pozdrowienia dla DARKNESA spotkanego przypadkowo![]()
a ja macham mrugam i tylko bocian odpowiada, teraz poluje na koleżankę z czerwonej 145 bo cos nie kuma mrugam jej co ja zobacze a tu nicwkoncu zatrzymam i powiem o co chodzi, a działa bo juz jedna koleżanka z 147 zielonkawej juz wie o co chodzi, pewnie na początku myslala co za natręt ale pomogło
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej (może bordowej) alfy 156, z którą dzisiaj około 20 na alejach trochę przycisnęliśmy - kolega nie odmrugał, więc ciekawe czy stąd![]()
Pozdro dla srebrnej GT z wczoraj koło 20.40 na A4 od węzła na kurdwanowie do zakopianki . Ładnie cisnąłeś, chyba Odmrugałeś i dzięki, że Ustąpiłeś miejsca, bo mi się spieszyło.
Pozdrawiam też granatowego sportwagona selespeed spotkanego na rondzie młyńskim wczoraj koło 21 - także ładnie poszedł, ale już tutaj nie goniłem, bo alfa chciała piciu i bym jeszcze do stacji nie dojechałMrugałem, ale bez odzewu....