Pozdro dla kierownika ciemnej GT spotkanego w GLiwicach na Panewnickiej lekko po 16![]()
Pozdrawiam kierowcę przepięknej błękitnej Alfy 156 SI..... na naszych ramkach , za którą jechałam dzisiaj koło 16 na trasie Tychy - KatowiceMuszę swoje ramki w końcu teź założyć
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Dziękuję bardzo i również pozdrawiam serdecznie
Dodatkowo pozdrawiam z za kierownicy pojazdu marki Trek (czytaj jechałem na rowerze) kolegę w Czeladzi w czarnej 147 SBE, myślę że chyba się zorientował kolega o co chodzi
P.S. Nie wiedziałem że TS tak ładnie brzmiw środku auta tego nigdy nie słyszę
- - - Updated - - -
Aaa! Już teraz przypomniałem sobie sytuacjęnie przypuszczałem że urocza koleżanka jest z forum
ładnie tam grzałaś za mną
tylko ciągle ktoś drogę blokował :/
Do zobaczenia na drodze![]()
Grzałam bo nie mogłam się napatrzeć na to Twoje cudo - w słońcu ten kolor bajkaChyba najładniejsza 156 jaką do tej pory widziałam ...poza moją starą zieloną
A ramki dzisiaj założę bo ciągle jakieś alfy widuje na ramkach a moja taka biedna bez
![]()
Pozdrawiam kierownika jasnej Brery chyba SK na naszych ramkach spotkanego dzisiaj w centrum Katowic koło 10 - pomachałam ale że nie mam ramek to lipa![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 w kombiku o ile dobrze pamietam w Kaczycach na Konopnickiej kolo 17.10 wczoraj. Nie zdazylem odmachac![]()
Milo spotkac na drodze swoja byla 159tke pozdrawiam obecnego właściciela spotkanego ok 18 przy Tesco in gliwice
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji
- - - Updated - - -
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Jest tu może kolega z jasnej 147 po lifcie spotkanej dziś w Gliwicach około 13 pod Politechniką Śląską? SG bodajże, bez ramek. Wyjechaliśmy z politechniki równocześnie, jechałeś za mnączarna 147 KOS
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam