Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na SJ parkujęcego codziennie pod szybem "Sobieski" w Jaworznie (na zmianie I), oraz kierownika zielonej 156 KCH obsługującego stację Orlen w Jaworznie który się boi TSów 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Alfa ma rozebrane tylne zaciski to hamulca brak a że narzeczona wyjechała służbowo to sobie popierdółką śmigam.Pozdrawiam równieżPoznałem nawet bez Twojego krzywienia twarzy xD, a co tak lupo a nie alfa? Za dużo pali czy żal jeździć Ci nią po towarowej?
![]()
Pozdrawiam kolegę w 147 (na SY) spotkanego w Katowicach na Warszawskiej dziś około 19![]()
Rozkoszowałem się chwilą pięknie świecącego słoneczka, a tu mnie ktoś wyprzedzaPozdrawiamTak właśnie 1.6 łyka 2.2 z pod świateł
Dziewczyna już się chciała przesiąść do Brery
![]()
Rozkoszowałem się chwilą pięknie świecącego słoneczka, a tu mnie ktoś wyprzedzaDziewczynę również pozdrawiam
![]()
pozdrawiam własciciela/właścicielkę oramkowanego sportwagona rejstracje chyba SD ale nie jestem pewien, stojącego dziś na parkingu pod WSB
panią wiedzmakową spotkaną dzisiaj łapka była nawet małe pogaduchy na ulicy![]()
pozdrawiam miłego kierowce ze 156SW rej SR spotkanego pare minut temu w centrum Jastrzębia![]()