Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na SJ parkujęcego codziennie pod szybem "Sobieski" w Jaworznie (na zmianie I), oraz kierownika zielonej 156 KCH obsługującego stację Orlen w Jaworznie który się boi TSów ;)

Pozdrawiam również :D Poznałem nawet bez Twojego krzywienia twarzy xD, a co tak lupo a nie alfa? Za dużo pali czy żal jeździć Ci nią po towarowej? :D
Alfa ma rozebrane tylne zaciski to hamulca brak a że narzeczona wyjechała służbowo to sobie popierdółką śmigam.

Wysłane z mojego GT-I9000

Pozdrawiam kolegę w 156 wypatrzonego przedwczoraj w korku na 29 listopada. Łapki były. :)

Pozdrawiam kolegę w 147 (na SY) spotkanego w Katowicach na Warszawskiej dziś około 19 ;)

Pozdrawiam :D Tak właśnie 1.6 łyka 2.2 z pod świateł ;) Dziewczyna już się chciała przesiąść do Brery ;)
Rozkoszowałem się chwilą pięknie świecącego słoneczka, a tu mnie ktoś wyprzedza :P Dziewczynę również pozdrawiam ;)

pozdrawiam własciciela/właścicielkę oramkowanego sportwagona rejstracje chyba SD ale nie jestem pewien, stojącego dziś na parkingu pod WSB

Rozkoszowałem się chwilą pięknie świecącego słoneczka, a tu mnie ktoś wyprzedza :P Dziewczynę również pozdrawiam ;)

Przed słońcem to mrużyłem oczy całą drogę z Krakowa :P Dzięki i do zobaczenia byle nie pod światłami bo jeszcze się serio przesiądzie do Brery ;)

pozdrawiam właściciela granatowej 166 z białymi felgami, widuję ją codziennie w Bytomiu na Strzelców Bytomskich niedaleko szpitala

pozdrowienia dla srebrnej belli spotkanej dzisiaj w Gliwicach na skrzyżowaniu Toszeckiej i Śliwki ok. 13:)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej oramkowanej 159 w sedanie spotkanego w piątek ok. godz 13 w Bieruniu na ul. Bohaterów Westerplatte. To ja trąbiłem ; )

PS: lusterko całe? Bo ja nie widziałem, ale dziewczyna mówiła że się obiłeś o nie z zaskoczenia :D

A dooooopa tam
Przez niecale dwa tygodnie zrobione ok 1500km po regionie i jedyni odpowiadający to maryszkens i kamill jak już się spotykaliśmy w ustalonym miejscu celem bicia rekordów V

Już mie kurna nikt nie łodpowiado
:mad::thumbdown::(

Pozdrowienia dla kierownika siwej 147 widzianego w sobotę po 8 rano na drodze z Żywca do Zwardonia.
Machalem ale bez odzewu

pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 2.0 JTS na rejestracji STA... , stała na Włoskiej , tak jak i moja Dedra ;)

panią wiedzmakową spotkaną dzisiaj łapka była nawet małe pogaduchy na ulicy :)

Pani wiedzmaakowa pozdrawia i dziekuje za wskazanie drogi :-) a pan wiedzmaak Dziękuję za cynk :-) alfaholicy czuwają :-)

Wysłane z mojego HTC One S

witam, witam, nie myślałem, że 1,9 jtd idzie prawie na równo z 2,5:)
pozdrawiam,

- - - Updated - - -

pozdrawiam miłego kierowce ze 156SW rej SR spotkanego pare minut temu w centrum Jastrzębia:)

witam, witam, nie myślałem, że 1,9 jtd idzie prawie na równo z 2,5:)
pozdrawiam,

Amortyzatory
Powrót