Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja pozdrawiam Panią, która stała u mnie na parkingu 156 SW FL ST 866** z uszkodzonym tyłem bardzo brzydko wyglądała, zaprosiłem Panią aby dołączyła do forum

Zapraszasz na forum panią która miała uszkodzony tył i bardzo brzydko wyglądała ...:cool:?

Pozdrowienia dla alfaholiczki w 147 spotkanej przed chwila na wylocie z BB

Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4

Pozdrawiam majkelaDG a raczej jego zielona 166 zaparkowaną na środku ul. Stawowej w Katowicach dziś wieczorem/ w nocy;)

Stawowa to przecież ulica zamknięta dla ruchu samochodów...Widzę, że właściciel ma fantazję:) i pewnie siedział w MC jak to alfaholik;)

^^
Ale ta alfa tam stoi bardzo często, też ją widuję

Fajnie by było z tym MC ale niestety do pracy tam dojeżdżam :D a jest zamknięta nie dla wszystkich zobacz kogo ten znak nie dotyczy :D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę 147 z ramkami, z którym spotkałem się dzisiaj na światłach w Olkuszu ok.11, było odmachane.
Również pozdrawiam :) Akurat jechałem z babcią do sklepu i mocno się dziwiła co to za gość mi macha i mruga :P

Ja pozdrawiam Panią, która stała u mnie na parkingu 156 SW FL ST 866** z uszkodzonym tyłem :( bardzo brzydko wyglądała, zaprosiłem Panią aby dołączyła do forum :)

Mały OFFTOP: Zaintrygowałeś mnie - kto brzydko wyglądał? Pani czy alfa? :D

pozdrowienia dla właściciela lub właścicielki ;) miło było popatrzeć 1011855_10201325850061087_161421957_n.jpg

Pozdrowienia dla czarnej GT, którą widziałem za sobą na ślimaku w Katowicach :) Były awaryjne :)
Nie poweim dokładnie gdzie to było bo nie znam Katowic ;/ :)

Pozdro dla kolegi z srebrnej Alfy Gt na Francuskich blachach widzianej w Kętach i kolezanke z Alfy 147 widzianej na przejeździe w Bulowicach rączki były :D

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 spotkanej dzisiaj ok.15 w Bolesławiu:), akurat spojrzałem na radio i zanim się pokapowałem to zdążyłem tylko ręką machnąć.

Pozdrawiam wszystkie alfy i ich kierowców widziane w Tychach.

_tomek jeśli to Ty wyjeżdżałeś z parkingu pod basenem i jechałeś w stronę ul. Bielskiej dziś po 21:40 to masz po oczach! Awaryjnymi mrygałem :D

Pozdrowienia dla białej 145 pod CH Pogoria w DG :) Na rameczkach oczywiście a tydzień temu stała i 159 czarna w SW : )

pozdrówki dla koleżanki z białej Alfy 145 z która widziałem się obok UM w Sosnowcu ;) łapki poszły w ruch :P

Amortyzatory
Powrót