• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pzdr dla kolegi z czarnej 156 2,5 V6 z blaszkami SD ;) który jechał przede mną od DG na Szopienice...pomrugane było, ramki też miał, a z foruma nie kojarze :)

Pozdrawiam również bo to chyba o mnie chodzi jeśli to ta sytuacja gdy pod Makro w S-cu dojechała do mnie 147 w kolorze rosso dając długimi :)
Na marginiesie - nie czarna tylko blue cosmo ;)

A ja... po pierwsze chcialbym przeprosic kierownika alki 156 na rejestracjach SY ktorej nie zauwazylem na srednicowie z tylu bo i swiatla byly zrobione 'na audika' a ciemno bylo. Ale zajechalem, mrognalem awaryjnymi i byla odpowiedz dlugimi:)
Pozdrawiam takze pare przesympatycznych policjantow, ktorych spotkalem na chorzowskiej w Katowicach (SWIATLA byly:) )
Pani policjant byla taaak przeurocza... ze nawet dalbym sobie wypisac mandat, zeby sobie z nia porozmawiac;)
I teraz mniej mile pozdrowienia:)
Pozdrawiam dwoch kolesi w alce na rejestracji TK cos tam, ktorzy po pozdrowieniach gonili mnie na srednicowie i wygrazali... Ale i tak ich pozdrawiam:)

Pozdrowienia dla czerwonej 156 na tabicy SL w centrum DG swiatelka były ale chyba kolega jadacy z dziewczyna nie zajarzyli o co chodzi mimo to pozdrawiam :)

Pozdro dla właściciela niebieskiej 156 SW na ramkach klubowych, zaparkowanej za hotelem Kossak w Krk.

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla Alfy 156 z ramkami(nie pamietam więcej szczegółów oprócz modelu :D chyba czarny SW) stojącej w sobote i w niedziele pod wydziałem elektrycznym Politechniki Śląskiej ;-)

Ogólnie dość często mijam Alfy podczas podróży, często pozdrawiam ale chyba nie trafiłem jeszcze na osobę z forum :)

Pozdrawiam kierownika tej alfy, jechałem chwile za tobą na obw. Lublinca. Może ktoś z forum?
12.jpg

a jak on teraz jechał do kochanki a ty pokazałeś blachy i opisałeś gdzie i kiedy ????????????????

Albo wracał od kochanki ;)

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Srebrna 156, OP na klubowych rameczkach dziś o 15.00 pod Europą Centralną :) pozdro ;)

Pozdrowienia dla srebrnej 156 przed FL na tablicach SH z ramkami zaparkowanej dzisiaj przy ul. Medyków w Katowicach :)

Pozdrawiam kierowcę 147 (?), który mrugał długimi wczoraj na drodze Jawiszowice-Brzeszcze w okolicach Inter Marsche około 19:30, nie odmrugałem bo jak zwykle się zagapiłem :-)

przemek1 migołech Ci długimi dziś rano na rondzie tesco ;)

156 ST,oramkowana,która wyjeżdżała spod stacji BP w miejscowości Bibice (małopolska). Dziś rano przed siódmą.
I 156 bez ramek która jechała zaraz za nią

Oramkowana 147 SZY dzisiaj upolowana w Chybiu pod Inter Marche.

Amortyzatory
Powrót