Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela 159 widzianego w centrum Jaworzno około 15.

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam własciciela srebnej po (FL) 156 SGL zaparkowanej na parkingu Auchan w Gliwicach około 19-stej wczoraj.

pozdrawiam oramkowana srebrna 147 ktora stala przy galerii karuzela w Wodzisławiu około 18;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Kolege z czarnej chyba ;p 156 sw spotkanego w dg pod kauflandem ktorego zaprosilem osobiscie do naszego klubu ;D a tak nawiasem z kat moge dosta klubowe wizytowki ;)

Pozdrawiam śliczna Panią w czarnej MiTo, widzianą dziś na Jamesa Watta na Niwce i kierownika srebrnej 156 bez lewego tylnego pozycyjnego mijanego na ulicy Wojska Polskiego ; p mrugałem ale zero oznak ; d niestety.

Ja pozdrawiam himka z którym się pogoniłem po Tychach:D Nie trąb następnym razem bo i tak Cię widzę:p

Czyja czarna Giulietta za ktora wjechalem dzis na Bielskiej w korku, pare metrow dalej zjechala na Browar? pzdr;)

Kogo wczoraj spotkałem na Metro? Czarna 147 ST ***** z przyciemnionymi szybami?

Przemek - nie wiem czy widzisz czy nie, bo ktoś wysiadał :D Ja tam jestem skoncentrowany bardziej na moich pasażerkach :D
Ostatnio jak na rondzie przy Tesco Ci migałem długimi to g... widziałeś, więc wolałem tym razem WYRAŹNIEJ dać o sobie znać :D

_tomek! Zauważyłem Cię i odmachałem :)

Pozdrowienia dla kolegi z 156 z ramkami na parkingu REALa w Dąbrowie który stał koło drugiej 156 bez ramek :) ...niestety nie było miejsca obok i swoją 159 postawiłem naprzeciwko

Szara GT z ramką z tyłu dzisiaj przed polibudą w Zabrzu, pozdrawiam właściciela :)

Amortyzatory
Powrót