Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Pana siedzącego w oramkowanej srebrnej 147 na parkingu pod jaworznickim UM. Wyszło jakoś tak mało sympatycznie, uśmiechnęłam się szeroko, ale reakcji kierowcy nie zauważyłam (przez zalaną deszczem szybę czołową), zakładam więc że jej po prostu nie było...

Wysłane z mojego GT-I9305

Pozdrawiam kierowcę czarnej oramkowanej 156 SW? (nie pamiętam :o) na SJ który jechał przede mną od ronda na azotce w stronę Jelenia ok 8:40 28.05.
Czerwona 147 :)

Pozdrawiam właściciela oramkowanej srebnej 159 SMI ... stojącej na parkingu koło sklepu z tv (nie pamiętam nazwy ;x) na ulicy Sokolskiej w Katowicach dziś o 9:05 ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej oramkowanej 156 SW? (nie pamiętam :o) na SJ który jechał przede mną od ronda na azotce w stronę Jelenia ok 8:40 28.05.
Czerwona 147 :)

27.05 około 18 czy jakoś tak to jechałes za mną od ronda do azotki czarne 156 sw z reklamą na tylnej szybie

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

No właśnie Jaboleq czym to dziś się przemieszczałeś? Skąd wytrzasnąłeś tą machinę :D

Pozdrawiam kolegę z AR 159 sedan pod Hotelem Tychy dzisiaj ;)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Pozdrawiam kolege/koleżankę z ciemnej 156 SW SZY wczoraj ok 22.30 na górze Żar

A ja pozdrawiam dwie 156 sw, które się weekendują w willi pod czantorią w ustroniu ;)

Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka

pozdro dla kierownika ciemno niebieskiej 147 z ramkami ktora jechala w sobote przed 14 kolo Debicy od strony Rzeszowa - blachy SR jesli dobrze pamietam i antena CB na dachu.

Przywróćmy tradycję witania się!

kombi w czarnym macie ?

fajne :)

również pozdrawiam :)

Jakie kombi!! Sportwagon :)
Tak w czarnym macie. Nie miałem szansy poznać na spocie to poznałem na drodze :-)

Przy okazji pozdrawiam kierowcę ze 147 czerwonej, wczoraj na trasie Kobiór - Tychy. Łapki były ;)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowce czarnej oramkowanej AR 156 widzianego wczoraj w Jaworznie kolo 15 na skrzyzowaniu na dole ulicy Szczakowskiej . Jechalem na moto stalismy razem na swiatlach, machnalem ale chyba nie widziales. Pozdro!

Ostatnia edycja:
Pdrawiam kierowce czarnej oramkowanej AR 156 koloru czarnego widzianego wczoraj w Jaworznie kolo 15 na skrzyzowaniu na dole ulicy Szczakowskiej . Jechalem na moto stalismy razem na swiatlach, machnalem ale chyba nie widziales. Pozdro!
Czarna koloru czarnego :D ja tam byłem ale około 14

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kolegi w 147 (bez ramek SPS), który zjechał na prawy pas abym mógł szybko śmigać dalej DK1. Mrugnąłem awaryjnymi i kolega podniósł rękę :)

Potem auto Sharpi'ego znalezione na parkingu dużym w Pszczynie , pozdrowione telefonicznie :)

Wszystkie te zdarzenia w niedzielę po południu :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót