Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam brodatego kolegę zaparkowanego na Rybnickiej w Gliwicach, który 5 min temu podziwiał moją Bellę wyłaniającą się z bramy :)

Przywróćmy tradycję witania się!

Pozdrowienia dla koleżanki z czerwonej Julii mijanej na Kujawskiej :)
Pomachane ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam. Widzianego dzisiaj pod Gliwickim technoparkiem kierowce oramkowanej ciemnej Lanci

pozdro dla chyba srebrnej 159 SW SK na forumowych rameczkach czy sasie w tychach :) ( szedłem na piechotę )
[-

Ostatnia edycja:
Kto parkuje w Katowicach na placu Grunwaldzkim 147 ST13xxx ?
Nie wiem czy nie Naur przypadkiem

Owszem to ja, pewnie jak zwykle krzywo zaparkowana :D? staram się nie rzucać w oczy :) pozdrawiam ;]

Skorzystam od razu i pozdrowię Sharpiego widzianego wczoraj po 17:30 na browarze - który znów jeździ fiatem coupe :P Kupił 159 i trzyma pod kluczem :P
Oraz Kolegę w jasnozielonej? 145 na ramkach miniętego dziś o 18:50 kolo przystanku na H. Akurat się obrócił i mnie nie zauważył :(

Pozdro dla kierownika 9tki, z ktorym sobie kiwnelismy pod duetem w ustroniu

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 w kombi (rej. SI + klubowe ramki) widzianego w Tucholi wczoraj ok. 12:30 :D

Złota 147 SB na ramkach upolowana dziś w Łące pod kąpieliskiem. Pozdrawiam :)

Widziana w Opolskim ale na blachach SCI czarna 159 w okolicy jeziorek turawskich oramkowana - okrążaliśmy jezioro a potem w lesie ja pojechałam prosto :P Pozdrawiam !

Przepraszam rqz jeszcze za pomazanie szyby :p

Kolega ciemna 147 SBE grajacy wieczorem w noge.na orliku na pilsudskiego w DG
Zlapali mnie na goracym uczynku :p

Ja pozdrawiam kierowcę SMI**** srebrna 156 sedan chyba na 44 w stronę Gliwic, ja jechałem na rowerze w stronę Mikolowa ;)

Przy okazji Wojtka spotkanego w Pszczynie na rynku :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Pozdrowienia dla kolegi, w okularach przeciwsłonecznych, w czerwonej 159 SK z ramkami widzianego dziś rano (przed 8) na zjeździe z mostu na Ligockiej przy Libecie, machałem ale nie zostałem zauważony :)

Amortyzatory
Powrót