Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam błękitną 156 z Siemianowic, widzianego o 22 w Czeladzi, jechałem za Tobą od M1, ale ramki dostrzegłem dopiero jak odbijałem w prawo.

Ku mojej fascynacji hehe pozdrawiam czarna oramkowana 159 sw SJXXXX na parkingu koksowni przyjazn w dg to pierwsza ar oramkowana oprucz mojej :)

Pozdrawiam bociana ustrzelonego dzis po 15 akurat zatrabilem ale zeby nie bylo ze na ciebie

Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 159 spotkanego dziś ok 17:30 w Tychach na Dąbrowskiego. Pomachane było :)

A kogo wczoraj spotkałem w Komorowicach? Srebrna 156 sedan SB *****

Pozdrawiam błękitną 156 z Siemianowic, widzianego o 22 w Czeladzi, jechałem za Tobą od M1, ale ramki dostrzegłem dopiero jak odbijałem w prawo.

Również pozdrawiam :) Tak się właśnie zastanawiałem czy to forumowa 147'ka bo tak goni za mną jak zacząłem deptać :D

Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo :))

Pozdro dla kolegi ze 156 SW (SMI) w moim kolorze na rondzie z Krakowskiej :) Awaryjne były.

Jeśli koło 16-tej to mogłem być ja, ale przyznam szczerze, że żadnej 159 nie zauważyłem tylko dwie 147-ki, które nie odmachały :) . Pozdrawiam
To raczej nie, mrugałem długimi i kierowca odmachał ;)

Pozdrawiam piękną czarną brere - SZA 5....9 - zaparkowaną zaraz za mną. Parking w pod lotniskiem w Ostrawie :) Dni Nato

Kto przejeżdżał dziś o 11.30 jasną GT rej SWD z ramką z tyłu przez Drogomyśl?

Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo :))

to była moja :D
poszedł pasek urządzeń pomocniczych :/

w chwilę zebrały się trzy alfy i jeszcze widziałem jak Ty przejeżdzasz :D

ps. dzięki dla chłopaków z Pit-Stopu :) jak zawsze można na Was liczyć. alfa zrobiona, wymieniony pasek plus napinacz i dodatkowo komplet świec żarowych :)

pozdrawiam

Pozdro dla drivera czarnej 147 dzis przed 8 na trasie Skoczów-Wiślica calkiem zwawo :) Nie-pozdro dla bordowej(?) 147 ktora przeleciala na poznym czerwonym wlasnie przed ta czarna na skrzyzowaniu... Myslenie nie boli...

Pozdrowienia dla czarnej 159 SC... mijanej koło M1 w Czeladzi.Łapki i klaksony były:-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót