• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam oramkowaną czarna AR 147 przed lift na tablicach SBI widzianą w Porąbce przy wyjeździe spod poczty :) Stałem przed kioskiem :P Łapki Były :D

Dzisiaj upolowana piękna biała bella SPS w Pszczynie pod dworcem PKP
181.jpg

To kolega Quattro zapewne. A czyjego Crosswagona ja dziś zmrugałem, jeżeli istnieje takie słowo, w Wiśle? Jechałem Iveco z ramkami

Nie .
Tu mosz jego i pacz czym sie rozni
186.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika oramkowanej , srebrnej 166 SBE, która stała dzisiaj na Katowickiej w Bytomiu około 9 rano.

Nie jest to Dc to ktorys blackline z tego co z włascicielem gadalem i 1.6 tłin smark

Panowie quattro ma rej. SZY z tego co pamietam jak go kiedyś mijałem , chyba że przejestrował, sciagnął pasy z boku i w dodatku polakierował lusterka na czarno :D

Na dodatek od Qłatro jest bita, a ta na zdjęciu widać, że równa itp :D

to jo sie pozdrowia chopa co sie stoł pod parkingiem kwk staszic we polarze AH
nie wiem kto to ale polar forumowy mioł

Amortyzatory
Powrót