Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pzdr dla kierownika 146 na ramkach SBE widzianego w Czeladzi na Nowopogońskiej około 14.00, mrugał a ja nic:D czarna 166

Pozdrawiam dzis widziane Alficzki jedna czerwona 156 z czarnym scudetto w sedanie widzisna dzis w szczyrku oraz czarna 159 na rej SZO widziana dzis w zywcu obok merkurego. Pomachane pomrugane ! :) pozdrawiam !
Pozdrawiam, wracaliśmy z Zakopanego :) 159 :)

No to pojadę hurtowo , tyle klubowych alf w przypadkowym miejscu w tym samym czasie to jeszcze nie spotkałem. Castorama BB dzisiaj chwila po 17, w promieniu 20 metrów znalazły się aż 4 klubowe alfy .Pomijając moją były to : wiśniowa 147 SZY, srebrna 159 SB ( lub SBI) z ramką klubową tylko z tyłu oraz srebrna 147 SB -tutaj było pomachane :) . Pozdrawiam wszystkich właścicieli - tych widzianych i nie widzianych :D

Ostatnia edycja:
Ja pozdrawiam srebrną 156 na SBE mijaną ( chyba ten kolor i te tablice i ten model:P skleroza ) na rondzie jechałem w stronę dg a kierownik w stronę Zawiercia, oraz czerwona 147 Fl mijaną na wjeździe na CH Pogoria :)

Pozdrawiam kierowcę czerwonej Mito pod Biedronką w Kato (Radockiego), który/a obił mi drzwi :( ...

pozdrawiam kierownika z beżowej 147FL, który pilotował mnie dziś od Skoczowa, aż do Wisły. Blacha SCZ

Czy kolega z niebieskiej 156 przed FL na tablicach SPS, który był dzisiaj na ranchu śląskim w Zabrzu jest od nas z forum?

Czy kolega z niebieskiej 156 przed FL na tablicach SPS, który był dzisiaj na ranchu śląskim w Zabrzu jest od nas z forum?
Kolega chyba jest na forum ale nicku nie pamiętam ;-)
Wcześniej była srebrna, przeszła piękną metamorfozę [emoji4]

W Czechowicach-Dziedzicach na Słowackiego dziś widziana zaparkowana złota 156 fl na ramkach. Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki :)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 SW widzianej wczoraj na zjeździe w Świętochłowicach. Minąłeś mnie lewym pasem. Pozdrowienia dla białej 147 SK widzianej dziś w Katowicach na Pukowca po 18 oraz dla czarnej 156 SZY która nie mogła się zdecydować którym zjazdem zjechać z DTŚ. :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla srebrno-błękitnej 147 widzianej na Orląt Lwowskich wczoraj koło 7.50 i ponownie w drugą stronę o 16.10. Nie zdążyłam pomachać:)

Pozdrawiam Alfaholiczkę z bordowej 159 widzianą dzisiaj i w poniedziałek za mostem dworcowym w Chorzowie Batorym. Pomachane było :) Pozdrawiam również kolegę z czarnej 156 - widziane i pomachane wczoraj również za mostem dworcowym w Chorzowie Batorym :)

Pozdrowionka dla kierownika z białej 147 SBI widzianej z rana przy stacji CRAB w Bielsku na Karpackim...nie chciałem trąbic...

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 rej SB na ramkach. Widziane i pomachane dzis po poludniu w lodygowicach na drodze w kierubku zywca ;) pozdrawian widuje Cie czesto w lodygowicach przejezdzasz obok parku :)

Wczoraj wieczorem małe combo: 2 oramkowane czarne 147 fl pod basenem w Skoczowie. Pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierowce czarnej 159sw oramkowana wczoraj po 14 wpuscil mnie przed siebie na niedziałających swiatlach na tworzniu.

Pozdro dla kierownika oramkowanej czornyj Giulietty na gliwickiej rejestracji - mijałem cię na motorze w Tychach pod ZEGiem koło 16:00 :) w czwartek.

W piątek wziąłem motór żeby popyrkać po okolicy i koło 15:30 mijałem dwie oramkowane alfy: czerwona Giulietta na Niepodległości i szara/grafitowa 159 SW na Sikorskiego - kolega musiał mnie słyszeć, bo jechałem za nim i jak skręcał w lewo w stronę Kauflandu to redukowałem do dwójki, a że puszka głośna to larmo było :)
AVE i motórzysty som wszendzie :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam dzis widziana czerwona piekna 147 fl na rej SBI ze znaczkiem diabelkiem. Stalem za Toba na zamknietym przejezdzie kolejowym w zarzeczu. Mrugalem ;D pozdrawiam !

Amortyzatory
Powrót