• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tychy, dziś o 12:30 przy al. Bielskiej stała 156 SH *****, w Dąbrowie przy WSB o 15 AR 159 oraz pozdrawiam kolegę widzianego wczoraj w Gliwicach w okolicach Sośnicy około 12:30 (jechałem Skodzisławem Fabią i machałem)

Teraz jak Alfa stoi na wymianie sprzęgła i dwumasy i zawieszenia to mijam mnóstwo innych Alfik a ja nie mogę machać :(

No to jeszcze raz serdeczne pozdrowionka dla przemiłych alfaholików, spotkanych dziś o 17-tej pod LM w Bielsku. To byłem ja :) :) :)

SPot.jpg

Sorry za modyfikacje rejestracji, ale mi też ktoś tak kiedyś zrobił ;)

No to jeszcze raz serdeczne pozdrowionka dla przemiłych alfaholików, spotkanych dziś o 17-tej pod LM w Bielsku. To byłem ja :) :) :)

Pokaż załącznik 196258

Sorry za modyfikacje rejestracji, ale mi też ktoś tak kiedyś zrobił ;)

Miło było poznać i również pozdrawiamy.Miłej niedzieli :) ,fajnie było by mieć taką rejestrację :D

Pozdro dla kierowniczki czarnego Mito SLU na ramkach przed Łomiankami - jechałyśmy razem kawałek :P

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 w kombi na ramkach mijanego ranow poblizu mecacontro w dabrowie

Pozdro dla nowego żółtego Fiata 500 z ramkami, którego dziś ok 5:20 wyprzedzałem z kolegą jego Audi jadąc do roboty na Ziemowit w Chełmie Śląskim za torami.

Pozdro dla kierownika czarnej 159tki mijanej na drodze Jastrzębie - Cieszyn, dokładnie w Cisówce ;)

Pozdro dla blond kierowniczki srebrnej GT na drodze 88 - Strefa Gliwice. Migałem - machałem i nic prócz uśmiechu w zamian nie dostałem :D

Pozdro dla nowego żółtego Fiata 500 z ramkami, którego dziś ok 5:20 wyprzedzałem z kolegą jego Audi jadąc do roboty na Ziemowit w Chełmie Śląskim za torami.
Wzajemnie pozdrawiam :)
A przy okazji pozdrawiam kolegę z czarnej GT (SBL...) na ramkach, z którym się mijamy niemal codziennie w Lędzinach

Pozdrowionka dla kierowniczki czerwonej 147 SLU mijanej dziś popołudniu przed przejazdem, niestety nie zdążyłem pomachać bo ciągłem się za Adi 80.

Wzajemnie pozdrawiam :)
A przy okazji pozdrawiam kolegę z czarnej GT (SBL...) na ramkach, z którym się mijamy niemal codziennie w Lędzinach

Również pozdrawiam. Już niedługo nie w GT, a w czerwonej 155v6 będziesz mnie mijał ;)

P.S. zajebisty kolor tego fiata sobie wybrałeś :) nie da się nie zauważyć.

Pozdrawiam jakiś czasu temu mijającą mnie bodajże 155'tkę (nie przyjrzałem się dokładnie, w ostatniej chwili zobaczyłem że mi mrugnął długimi i nie odpowiedziałem) w okolicach Piasku koło Strzebinia ;) I wczoraj kiwającego mi gościa w srebrnej 147 ;) jak komuś nie odpowiem to wybaczcie ale zawsze za późno się zorientuję.

Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę;) szarej GT na ramkach w Zawierciu na Szerokiej - dzisiaj 9:00,

Pozdrawiam Alfistę, który obsługuję parking przy śląskiej giełdzie kwiatów w Tychach. ;)

Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 147. Mijaliśmy się dzisiaj przed chwilą na drodze 88 Strefa Gliwice. Machałeś mi ale zanim się obudziłem to było już za późno :D

Amortyzatory
Powrót