elgritone
Nowy
- Auto
- 916 / 939 / 955
Jest tam przy ostatnim stanowisku parkingowym (wzdłuż drogi). Mam nadzieje, że znalazłeśrównież pozdrawiam, szukałem kompresora![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jest tam przy ostatnim stanowisku parkingowym (wzdłuż drogi). Mam nadzieje, że znalazłeśrównież pozdrawiam, szukałem kompresora![]()
Jest tam przy ostatnim stanowisku parkingowym (wzdłuż drogi). Mam nadzieje, że znalazłeś![]()
Nie wiem jak na shellu ale na bp masz darmowyniestety nie zauważyłem, jutro w takim razie tam wrócę![]()
No to jeszcze raz serdeczne pozdrowionka dla przemiłych alfaholików, spotkanych dziś o 17-tej pod LM w Bielsku. To byłem ja![]()
![]()
Pokaż załącznik 196258
Sorry za modyfikacje rejestracji, ale mi też ktoś tak kiedyś zrobił![]()
Wzajemnie pozdrawiamPozdro dla nowego żółtego Fiata 500 z ramkami, którego dziś ok 5:20 wyprzedzałem z kolegą jego Audi jadąc do roboty na Ziemowit w Chełmie Śląskim za torami.
Wzajemnie pozdrawiam
A przy okazji pozdrawiam kolegę z czarnej GT (SBL...) na ramkach, z którym się mijamy niemal codziennie w Lędzinach