Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Co do pozdrowień do byłem teraz na Węgrzech i miłe zaskoczenie : Tam TEŻ łapka w górze jak się Alfy spotykają !!
Miłe zaskoczenie i pozdrawiam wszystkich właścieli Alf z Czech,Słowacji i Węgier :)

Pozdro dla kierowcy czarnej 159SW spotykanego dzis po 7 na trasie Strumien Zory

Sent from my XT1063 using Tapatalk

Tak sobie machamy i machamy od kilku dni - wypada w końcu oficjalnie pozdrowić :) Pozdrawiam kierowniczkę białej Giulietty, zawsze są łapki. Bardzo często między 6.30-7.00 rano na trasie Sośnicowice - Kozłów.

Pozdrowionka dla 147 mrugającej do mnie na wysokości Krakowska i s69

Pozdrowionka od 166 srebrnej dla 156 srebrnej z dolnego śląska -mijanej wczoraj w Żywcu na ul.Dworcowej w okolicy 14-tej - łapki były :D ,dziś 145 pozdrawia czarną,ładną 145 nr.rej KTOxxx widzianą na moście w Żywcu po 14-tej - łapki były:D .
I HIT !!!
jadąc koło szpitala w Żywcu pozdrowienia dla właściciela czarnego merca /chyba auto pogrzebowe/,oramkowanego naszymi ramkami, stojącego obok kostnicy .Kto to jest ,bo nie uwierzę,że ktoś mając merca specjalnie dał ramki alfaholickie :confused: .

Pooozdrawiam pare slicznych belli widzianych w rejonie zlotu na Neptunie ! Srebrna 166 na rej. SB za nia pedzila czarna brera. Nastepnie pozdrawiam niebieska 156 oraz 147 stalismy na przejezdzie kolejowym. Lapki byly oczywiscie.
Ja niestety zza plotu ale nie udalo mi sie do Was dolaczyc. :((

Pozdrowienia z Zakopanego. Do tego w Bukowinie widziana oramkowana granatowa 147.
277.jpg

LG G4 + Tapatalk

Pozdrowienia dla całej ekipy z oramkowanej, poliftowej 156 SW na tablicach SB, zeszły weekend widziana w Łebie.
Dodatkowo pozdrawiam wlascicielkelę/a Alfy GT na tablicach SBI, również w Łebie.

Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam właściciela pięknej 159 :-)
370.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla ekipy którą mijałem na trasie Częstochowa Lubliniec :)

Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka

SPS także moja okolica: D mam nadzieję że się gdzieś na drodze spotkamy: ) też pozdrawiam: P

Pozdrowionka z trasy dla ładnej czarnej aluni o nr.rej.SKxxxxx ,która połknęła naszą 166 o godz.12:47 i pomrygała nam awaryjkami :D Nasza odmrygała:D ,ale czy kierowca zauważył to nie wiemy ,bo był deszcz .
Zdjęcie 1.pngZdjęcie 2.pngZdjęcie 3.png
Zdjęcia z kamerki samochodowej (jednak się przydaje:))

Pozdrawiamy oczywiście alfaholika ,tylko czy to ten nick Rob_146/1,6T.S spotkanego w Ojcowie (Bar Sąspówka ) ;).

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolezanki z czarnej Belli widzianej przed chwila w Czeladzi. Zawiesiła m sie i Za pozno zauważyłam lapke :)

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Takie pytanko. Czy ktos z Was wie a moze toto ktos z Was ? Dzis po poludniu z jednej z uliczek w lodygowicach widzialem stara spiderke wyjezdzala w kierunku bielska... przepiękna:):)

Amortyzatory
Powrót