• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja tam w sumie nie miałem takiej sytuacji to nie wiem. Jak mi dowód ze starej belli zabrali to bella poszła już na żyletki to nie musiałem robić przeglądu.

- - - Updated - - -

Ja kojarzę jeszcze trzy sztuki - dwie w okolicy naszego osiedla (obydwie czarne SW, obydwie 1.9 JTDm) i jeszcze jedna z okolic Lublińca (też Sportwagon, kolor kawa z mlekiem, 2.4).

P.S. Pozdro Paulek :D

309.jpg

Hej, też Cię namierzyłem i widzę (ale nie zdążyłem zamieścić), że mamy wspólne szlaki - tylko nie mów, że byłeś na 3 piętrze I klatka od sklepu? Bo ten twój pseudonim coś mi podpowiada albo to tylko zbieżność ;)

Pozdrawiam biała gulie gnajaca dziś Ajedynka w stronę Czech na wysokości Gliwic (EL blachy jeśli dobrze pamiętam) Wygląda fenomenalnie i niesamowicie rzuca się w oczy. Pomimo śnieżycy od razu zauważyłem w lusterku.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

- - - Updated - - -

Hej, też Cię namierzyłem i widzę (ale nie zdążyłem zamieścić), że mamy wspólne szlaki - tylko nie mów, że byłeś na 3 piętrze I klatka od sklepu? Bo ten twój pseudonim coś mi podpowiada albo to tylko zbieżność ;)

Punkt dla Ciebie za kojarzenie faktów bo byłem właśnie tam - u babci. ;)

Punkt dla Ciebie za kojarzenie faktów bo byłem właśnie tam - u babci. ;)
Ha, wiedziałem mam nosa :D
Ja byłem tam u rodziców - piętro niżej w tym samym pionie.
Pozdrów swojego tatę bo pewnie mnie będzie kojarzył. Jak co to pisz na priw, żeby nie zaśmiecać tematu :cool:

Ostatnia edycja:
Mało spotykane tyle Alf w jednym miejscu i to nie spot :-)

Pozdrowionka dla właściciela/ki MITO spotkanego wczoraj na parkingu w Gemini w Bielsku Białej ok.godz.13-tej :rolleyes:
DSC_6121 (2).jpgDSC_6122 (2).jpg

[MENTION=19294]maryszkens[/MENTION], nie stałeś czasem ok. 22:30 pod Małpką Express w Grodźcu? ;)

Pozdrawiam kolegę ze srebrnego Miciaka którego mijalem dzisiaj na Niepodległości w Częstochowie, mam nadzieje ze niebiescy nie jechali za Tobś :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam dziś kierowcę lub kierowniczkę czarnej oramkowanej belli 159 zaparkowanej przy Sądzie Rejonowym w Częstochowie przed 11 przy ul. Dąbrowskiego.

Pozdrawiam kolegę z Czarnej 159 na SBE i ramkach Oberschlesien (Mimo że Będzin nie jest na śląsku ale może kupił ktoś auto np. z Chorzowa) spotkanego we wtorek rano pod Muzą w Sosnowcu. Robi wrażenie na żywo :)

Pozdrowienia dla koleżanki w ciemnej 147 na blachach z SD widzianej na strefie przemysłowej w Sosnowcu, było machane :)

Powiem szczerze, że zawsze mi miło jak posiadacze AR się pozdrawiają ....

Dzisiaj mi się to zdarzyło chyba 2 razy... szkoda że tylko 159 pozdrawia 159....

Amortyzatory
Powrót