Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ma wagonu, którego nie da się odczepićWszystko da się załatwić, tylko nie wiem co na to mój mąż...
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Dobra, wygrałeśNie ma wagonu, którego nie da się odczepić![]()
Że bez gwiazdy nie ma jazdy?Agnieszka dzis zaspana jedynie na Twoja obrone jest to ze jechalem mercedesem a na plecach mialem alfe i moglas nie zauwazyc ale machalem na calego
Gwiazda dla mnie będzie zawsze [notranslate]Alfa[/notranslate] im więcej tym lepiej hahaŻe bez gwiazdy nie ma jazdy?
Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka
Agnieszka dzis zaspana jedynie na Twoja obrone jest to ze jechalem mercedesem a na plecach mialem alfe i moglas nie zauwazyc ale machalem na calego
zaspana to na pewno, ale kto by się tam oglądał za kierowcami mercedesow... A tak serio to też pozdrawiam i następny razem proszę mrugac światłami
![]()
I pozdrawiam micwaw, którego chyba mijałam dzisiaj jadąc z pracy![]()
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Chyba faktycznie musiałam być zaspana albo mój mózg nie chciał zarejestrować widoku Alfy na lawecieNio ale alfa na lawecie wywyższona nad innymi samochodami to się powinna rzucać w oczy haha
PadłemPietrek to będzie moja haha wszystkie kiedyś będą hahha
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka