Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla właścicieli alfinek upolowanych w Gemini B-B tuż przed 17-tą :)
DSC_6221.jpgDSC_6223.jpg oraz pozdrowienia dla Gosi ,która nas widziała a my jej nie :( ale pogadane przez telefon.Pozdrowionka .

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy szarego gt jadącego przed chwilą na 94 w kierunku dąbrowy

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Pozdrówki dla 2 Alfistów widzianych dzisiaj na zwężeniu na DK1 jadących od strony Częstochowy. 1 - Giulietta, a 2 - 147.

Agnieszka dzis zaspana jedynie na Twoja obrone jest to ze jechalem mercedesem a na plecach mialem alfe i moglas nie zauwazyc ale machalem na calego
Że bez gwiazdy nie ma jazdy? :)

Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka

Pozdrówka dLA kilku 166 na ramkach - od Rybnika w stonę Wrocka w Czwartek.08.06. :)

Agnieszka dzis zaspana jedynie na Twoja obrone jest to ze jechalem mercedesem a na plecach mialem alfe i moglas nie zauwazyc ale machalem na calego
:o zaspana to na pewno, ale kto by się tam oglądał za kierowcami mercedesow... A tak serio to też pozdrawiam i następny razem proszę mrugac światłami :)

I pozdrawiam micwaw, którego chyba mijałam dzisiaj jadąc z pracy :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

:o zaspana to na pewno, ale kto by się tam oglądał za kierowcami mercedesow... A tak serio to też pozdrawiam i następny razem proszę mrugac światłami :)

I pozdrawiam micwaw, którego chyba mijałam dzisiaj jadąc z pracy :)

Tak jest, zawsze lepiej patrzeć za Alfami i ich właścicielami :D

Pozdrawiam !!!

Nio ale alfa na lawecie wywyższona nad innymi samochodami to się powinna rzucać w oczy haha
Chyba faktycznie musiałam być zaspana albo mój mózg nie chciał zarejestrować widoku Alfy na lawecie :D

Pozdrowienia dla kierowcy bialej gt widzianej przed chwila z okien silowni active w Dabrowie na mydlicach

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właściciela lub właścicielkę czarnej "9" 2.4 Q4 zaparkowanej na multikinie w Zabrzu. Ramki były :)

Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam świeżynkę spod mojej pracy :D
Miałam być jedyna [notranslate]Alfa[/notranslate] w No Limit na Panattoni Sosnowiec :P
DSC_0001 (1).jpg

Pozdrawiam właścicielkę czarnej 147, która mignęła mi awaryjnymi dzisiaj w Nakle Śląskim
oraz Spidera mijanego na obwodnicy Lublińca ;)

Amortyzatory
Powrót